Tak otázka je jasná A ak áno, čo také. To je jedno či materiálne alebo nemateriálne.
Ja som stratila napr. hodinku, retiazku, čo som dostala od oca z Turecka, keď som mohla mať 3 roky, zlaté nášnice z prvého svätého prijímania, celý úbor na tele
ked sa nad tym tak teraz zamyslim, vlastne ani nic. jedine raz som si myslela ze som stratila 4 eura, lebo som nosila do skoly dve penaznky a dala som ich do jednej, ale nwm ze preco som si myslela ze som si ich dala do tej druhej a ked som ich potom hladala, nwm preco ale dajako som sa zrejme zabudla pozriet do tej druhej a tak som si asi mesiac mysela ze som stratila styri eura, ktore som pri tom stale mala pri sebe no, teraz uz nosim len jednu penazenku
Jedného času som stratil nervy a následne na to som ich niekoľko dní postrádal. Čo sa týka materiálnej stránky, tam to bol trochu väčší peňažný obnos. Ďalej už len rôzne bezvýznamné drobnosti...
klasika ze peniaze,obciansky,novy mobil (no ten mi skor ukradli.ale ukradli mi ho preto ze mi vypadol z vrecka.cize som ho stratila ,kadejake sperky ako napr mamine zlate nausnice raz psa ale nasiel sa
ked som mal 4 tak som stratil seba v Ziline a okrem toho este raz kluce, potom karty v skole (a doteraz si myslim, ze mi ich niekto ukradol, ale dobre... vraj som ich stratil )
asi milion osemsto vecí... 5 krát mobil, raz klúče, asi 200 eur dokopy, 2 peňaženky, strašne veľa mikin, bund a podobne... asi 5 preukažok na autobus a na vlak ... a raz som zabudla na zastavke autobusu kabelku so všetkymi dokladmi a klučami a celou vyplatou... ale niekto ju našiel a poslušne odniesol na policajnu stanicu, takže neviem, či sa to počita
Kľúče, dáždnik som raz nechala v buse ( to sa asi nepočíta) , dnes som stratila minerálku pamätám si ako som ju niesla z obchodu do školy a potom jej už nebolo Našťastie nikdy som nestratila mobil ani peňaženku.
Raz som stratila menší nákup ked som bola s mamou v Blave - boli tam rožky, salám, buchty, syr.... Zabudla som tú tašku ked si mama dávala kávičku.
A tento rok som stratila 20 eur - a neviem ako! Ked som vychádzala z pumpy, drzala som ich v ruke, a ked som si sadla do auta, už som ich nemala Niekto musel mat po mne štastný den....
Ako prvé mi prišlo na myseľ... Stratila som šiltovku mojej kamošky z detstva. Hrali sme takú hru, že sme šiltovku hádzali do kukuričného poľa a potom sme ju museli hladať. No a ja som tak dobre hodila, že sme ju už nikdy nenašli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@Goth111 noo, tak to si ešte na tom dobre, keď si ten rozum stratil, lebo podaktorí ho ani nedostali
co ja viem, bezne veci ako kluce, peniaze... seba som stratila..alebo som stratila nervy ci priatelov..
Nemateriálnych vecí som stratila bohužiaľ viac...
A tento rok som stratila 20 eur - a neviem ako! Ked som vychádzala z pumpy, drzala som ich v ruke, a ked som si sadla do auta, už som ich nemala Niekto musel mat po mne štastný den....
no niečo z tých sa našlo...ale to hlavné nie...je toho viac,ale spomeniem si teraz?