ak ide o materiálne veci tak som našla mobil, peniaze... 1000, 200 Sk...potom mince a tak ...(mobil som musela vrátiť môj ocko je poctivý a tak povedal, že to bude lepšie na peniazoch meno nie je, tak som si ich žiaľ musela nechať ...
Kamoša ... : disappointed: nájsť našiel len nie je to kamoš už.... prepáč
našiel kamoša... foťák obe ám doteraz s tým že kamoš je môj ale nevlastním ho.
okrem toho, ze som rozum potratil, som raz stratil penazenku a potom som ju nasiel pohodenu pod krikmi, samozrejme bez penazi. bol som rad, ze som nestratil doklady,a le na druhej strane by som roztrhol toho idiota, ktory bez vycitiek svedomia vyberie peniaze a penazenku zahodi do krikov.
a co som nasiel? maximalne tak niekoho ISIC, svetlo na bicykel a ine uzasnosti
stratila som retiazku striebornu delfinika,a aj kluce a teraz mame tri bezpecnostne zamky a nenasla som uz ale ta retiazka musi byt niekde doma ale neda sa najst uz dlho
a nasla som mince ako 1sk,1cent,5sk,potom taku cudzokrajnu,prsten hello kitty (to som dala segre ,štipec ale smrdel tak som ho tam nechala,a toť vše..nemam stastie na take veci
tak stratila som mobil, obcianku - az 2x :p , hodinky, peniaze, retiazky...
no a nasla som.. raz som nasla asi 170, ci kolko korun..bolo to este na zakladke, uz nepamatam...boli spolu poskrucane.. a raz ked som isla hore na vezu baziliky, tak tam bolo tiez spolu asi 600sk na schodoch...
nie že som stratila,ale ukradli mi...drahá kabelka v ktorej som mala peňaženku s velkou hotovosťou,klúče,mobil,kozmetika,mp3ka a spolu s kabelkou aj najoblúbenejšiu mikinu,ktorú už nikde nezoženiem,bola od tety kúpená v usa nejaký luzer musel mať velkú radosť z mojich vecí...z jednej šatne v klube mi ujebal pred pár mesiacmi
a najcennejšia vec čo som ja našla bola NOKIA v kine na sedadle si niekto zabudol
ja som stratil mobyl ale nastastie sa nasiel....
a nasiel som minule doklady v kosi a podla netu som nasiel nahodou jeho totoznost a dostal som 200sk
potom som nasiel penazenku ktoru stratil jeden ziak zo skoly ....
takze dufam ze nikdo mi nebude mat zazle ked nalezne si zoberem z penazenky najmensiu sumu a ostatne mu vratim nech mam aspon niake nalezne takze zadarmo nevraciam.....za minimalne nalezne...
Ak sa bavime o materialnych veciach, tak najvzacnejsia vec co som stratil bol mobil. a aku som snasiel, bolo 50 eur.
Ale stratil a nasiel som aj ovela vzacnejsie veci ( nematerialne )
@cruz89 hej to som chcela aj ja napísať,že stratiť sa dajú aj nemateriálne veci...také,ktoré sa už nájsť nedajú...
a stratila som toho veľa vrátane mobilu,ale nechce sa mi rozmýšľať...
ale teraz nedávno mp3,buď je niekde v ťahu,alebo ju len nemôžem nájsť....ale prehľadala som všetko...: disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak ide o materiálne veci tak som našla mobil, peniaze... 1000, 200 Sk...potom mince a tak ...(mobil som musela vrátiť môj ocko je poctivý a tak povedal, že to bude lepšie na peniazoch meno nie je, tak som si ich žiaľ musela nechať ...
našiel kamoša... foťák obe ám doteraz s tým že kamoš je môj ale nevlastním ho.
a co som nasiel? maximalne tak niekoho ISIC, svetlo na bicykel a ine uzasnosti
a nasla som mince ako 1sk,1cent,5sk,potom taku cudzokrajnu,prsten hello kitty (to som dala segre ,štipec ale smrdel tak som ho tam nechala,a toť vše..nemam stastie na take veci
no a nasla som.. raz som nasla asi 170, ci kolko korun..bolo to este na zakladke, uz nepamatam...boli spolu poskrucane.. a raz ked som isla hore na vezu baziliky, tak tam bolo tiez spolu asi 600sk na schodoch...
a najcennejšia vec čo som ja našla bola NOKIA v kine na sedadle si niekto zabudol
a nasiel som minule doklady v kosi a podla netu som nasiel nahodou jeho totoznost a dostal som 200sk
potom som nasiel penazenku ktoru stratil jeden ziak zo skoly ....
takze dufam ze nikdo mi nebude mat zazle ked nalezne si zoberem z penazenky najmensiu sumu a ostatne mu vratim nech mam aspon niake nalezne takze zadarmo nevraciam.....za minimalne nalezne...
Ale stratil a nasiel som aj ovela vzacnejsie veci ( nematerialne )
a stratila som toho veľa vrátane mobilu,ale nechce sa mi rozmýšľať...
ale teraz nedávno mp3,buď je niekde v ťahu,alebo ju len nemôžem nájsť....ale prehľadala som všetko...: disappointed: