našla som pár mobilov, lyžiarske okuliare na zastávke autobusu (teraz ich už asi tretí rok nosí kamoš), na dovolenke strašne veľa nafukovačiek somarín a podobne, ale to sa asi neráta, lebo to tam nikto nesfukuje a neberie späť domov, to tam nechávajú. a potom...čo sa týka hľadania, toho bolo celkom dosť
čo sa týka strácania, stratila som bundu, kľúče, raz dokonca občiansky, ale všetko som našla
našiel - 20 dutých čokoládových veľkonočných vajíčok do kruhu, v tom kruhu bolo ďalších cca 10 likérových vajíčok do kruhu a v strede bola papierová 500Sk, plus kopec cukríkov všade okolo toho...
@marleymt ja som stratila asi pred 2 mesiacmi dost kvalitny mobil... po 6 dňoch no a dosť dávno za mnou dobehla kamoška že stratila gaťky a netuší kde a nálezy...v škôlke sme našli pár injekcíí feťáckych
peňaženku....a prosím pekne, bola stratená hneď vedla kulturáku kde bola zábava vtedy... každý by ju bral.... a najbeal sa z peˇanzí.... ja som si z nich zaplatila prihlášky na výšku
a postracala som x vecí... najkurioznejšie bollo keď som mala asi 10 a išľla som busom k babke, mala som igelitku a ja som tu igelitku zabudla v buse a zistila to až u babky
a dáždnikov kopu.... na jedenj strasne si strašne strážim svoje veci a na durhej somt aky nepozorný rojko že to až možné nie je
Myslim, ze som bol prvak na zakladnej, ked som nasiel v snehu 5000sk. A vcera som nasiel v byte niekolkorocny jasmine tea z Hong Kongu, sice uz "po zaruke", ale stale s vynikajucou chutou.
este ked boli koruny nasla som za sebou na chodniku same peniaze ze 500vky a tak ..a vela ..a potom som zisitla ze to pada tomu chalanovi predomnou z vrecka ..a bolo po radosti
som stratila bundu v ktorej som nebola oblecena mesiac a mala som ju an vesiaku a dodnes sa nenasla...s tym ze unas mesiac ani ziadna navseva nebola...co som nasla..kks vela toho...ale vecinou dake zvierata...andulku,dazdovnika,sykorky,furt nieco najdem potom sa oto staram na materialne veci stastie nemam
keď som bola druháčka, tak sme na detskom ihrisku našli kondómy (asi použité a snažili sa ich nafúknuť!!!!! a až o pár rokov nám došlo, že to neboli balóny a ešte som našla 20 €
Ja som stratila toľko vecí, že si už ani nepamätám, ale už trojo kľúčov od bytu a bytovky ale jedny som našla (tie druhé) ale to až potom keď som stratila tie tretie A raz som si nevzala do školy tašku
Potom rôzne kusy oblečenia, najviac čiapky, v prvej triede som dokonca našla stratenú čiapku, šla som v nej domov a tú, čo som v nej prišla do školy som stratila cestou a doma som povedala, že ju pôjdem pohľadať, až keď prestane tak silno fúkať , mobil (našiel sa asi po mesiaci v takom internáte, kde sme prespávali, keď sme boli na súťaži), prsteň, čo bol riadne pekný a ja som si ho zabudla v šatni pred telocvičňou a potom som ho videla, že ho nosí jedna ôsmačka, MP3 prehrávač, čo sa stratil doma, ako ponožky v práčke a ja stále dúfam, že sa niekde objaví...
Vôbec ma nenapadá, čo som našla :/ asi nič. Nie je to niekedy fér. Ale už tak veľa nestrácam (okrem kľúčov, tie hľadám každý druhý deň)
stratila som mobil (ak niekkto nasiel asi pred tromi rokmi vyklapacku cervenu nokiu s nulovym kreditom a pesnickou waka waka, tak to bol moj) a nikdy som nic zaujmave nenasla, iba nejaka ta eurovka, centovka, alebo privesok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
čo sa týka strácania, stratila som bundu, kľúče, raz dokonca občiansky, ale všetko som našla
našiel - 20 dutých čokoládových veľkonočných vajíčok do kruhu, v tom kruhu bolo ďalších cca 10 likérových vajíčok do kruhu a v strede bola papierová 500Sk, plus kopec cukríkov všade okolo toho...
stratil som peňaženku, vrátila sa mi bez peňazí
fucking karma
a postracala som x vecí... najkurioznejšie bollo keď som mala asi 10 a išľla som busom k babke, mala som igelitku a ja som tu igelitku zabudla v buse a zistila to až u babky
a dáždnikov kopu.... na jedenj strasne si strašne strážim svoje veci a na durhej somt aky nepozorný rojko že to až možné nie je
Našiel som všeličo, od ružovej mačacej figúrky až po sáčiky s trávou
Bundy,svetríky,topánku!!!,mobil,kľúče,kabelku,čelenky... Klasika... len keď som stratila topánku,to už bolo fakt moc
V kabelke som si našla zuby nechápačky,kde sa mi nabrali,ale pamätám si ako som v šoku revala
a nasiel som..ani neviem..asi nic..
stratila:talizman,chut na zivot,vztah s dolezitym clovekom.
nasla:priatelov a jezka.
nález - asi vešiak v tvare veľkého penisa..
Potom rôzne kusy oblečenia, najviac čiapky, v prvej triede som dokonca našla stratenú čiapku, šla som v nej domov a tú, čo som v nej prišla do školy som stratila cestou a doma som povedala, že ju pôjdem pohľadať, až keď prestane tak silno fúkať , mobil (našiel sa asi po mesiaci v takom internáte, kde sme prespávali, keď sme boli na súťaži), prsteň, čo bol riadne pekný a ja som si ho zabudla v šatni pred telocvičňou a potom som ho videla, že ho nosí jedna ôsmačka, MP3 prehrávač, čo sa stratil doma, ako ponožky v práčke a ja stále dúfam, že sa niekde objaví...
Vôbec ma nenapadá, čo som našla :/ asi nič. Nie je to niekedy fér. Ale už tak veľa nestrácam (okrem kľúčov, tie hľadám každý druhý deň)