Pekný večer prajem. Chcem s spýtať či by mi niekto nemohol poradiť čo jesť a kedy pred tréningom a čo jesť a kedy po tréningu keď chcem chudnúť. Tréning myslím vo fitku na strojoch. Som v tom začiatočník a na internete som našla dve stránky a píšu opak.Ď
toto už moc do hĺbky zachádzaš... denný kalorický príjem vieme? pokiaľ nie, tam je bod úrazu... tieto ostatné veci sú potom už nepodstatné... ale odporúča sa rýchle sacharidy si dávať po tréningu, najlepšie sa mne osobne trénuje poobede a pred okolím tréningu dávať len bielkoviny a zdravé tuky, prípadne menšie množstvo komplexných sacharidov a ja osobne cukrujem až po tréningu! to je najlepšie.... doobeda a hlavne z rána dávam veľa komplexných sacharidov (ryža, vločky, zemiaky, somarinky podobného typu) a následne uberám tieto sacharidy a pridávam zdravé tuky.... vajíčka, oriešky, ryby (tuniak napr), syrové výrobky.. a taktiež zároveň aj bielkoviny...
a pri diéte stačí dodržiavať tieto podstatné veci, len musíš mať proste menší kalorický príjem, ako výdaj... takže ty, ako žena, zabudni na sladké veci... pre teba budú sladké a sýte veci hlavne tie komplexné sacharidy .... naštuduj si niečo, dobrá stránka je napr. fitcult.sk, tí majú dobré články
Podla mna ako ti vyhovuje, ja chodim rano a pred fitkom nejem ale dam si kavu s 1dl sojoveho mlieka a sumivy vitamin.. po fitku hned protein a potom doma cca o pol hod celozrnne pecivo s niecim kamoska napr hned vo fitku este dava banan lebo by umrela a predtym papa tiez.. asi skus a uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
a pri diéte stačí dodržiavať tieto podstatné veci, len musíš mať proste menší kalorický príjem, ako výdaj... takže ty, ako žena, zabudni na sladké veci... pre teba budú sladké a sýte veci hlavne tie komplexné sacharidy .... naštuduj si niečo, dobrá stránka je napr. fitcult.sk, tí majú dobré články