Zdravim ludia . Chcem sa spytat aka je strava v lietadle a ake mate skusenosti so stravou Totiz v aprili mam zaoceansky let ... letim do NY ... ake jedlo mam cakat ? let bude trvat priblizne 13 hodin aj s prestupom ... mam cakat nejaku tu bagetku alebo
dostaneš dajaký sendvič v tých plastových nádobkách, také že kúsok šunky, kúsok syra, kúsok paradajky, kúsok uhorky....nič moc, ale dajú ti to po takom dlhom čase letu, že budeš úplne vyhladovaný a vďačný aj za to ne, zober si dajaké jedlo so sebou.
bude to v plastovom a aspon ja som mal na vyber kurca so zemiakmy, bol tam salat este dajaka zelenina,,potom davali aj bagetku k tomu s maslom a dzemom,zmrzlinu a to je asi vsetko ked si dobre pamatam .....ked si hladny da sa to zjest
V letadle dostaneš takmer všetko, ale kvalita jedla je otázna (ja väčšinou nejem nič varené v lietadle). Ak letíš normálnou spoločnosťou tak jedlo je väčšinou v cene. Ak letíš nízkonákladovou spoločnosťou do UK a odtial do USA tak za jedlo si musíš zaplatiť a väčšinou je to dosť predražené. (Minule som platil za malé Pringles ale 4 libry wtf?)
letela som s british airways a jedlo sa dalo, podavali obed a snack (let trval len 7 hodin). obed si mal na vyber z dvoch ci troch moznosti, bolo to jedle, ale ziadnu lahodku necakaj. zasyti, ale plny nebudes. neuskodi ti zabalit do kabele nieco na com si pochutis - nejaku sladkost alebo muffin ak budes letiet 13 hodin. alebo si kup z ich menu nieco ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
filip
keď som letel do Campinas
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
papaj
nech som ako chcel, nedalo sa ........filip
ak by to bolo bez koláča a mrkvového šalatu tak by to bolo aj v poriadku aspoň čo som letel 2hodiny na dovolenku.
A plus je k tomu džus alebo minerálka alebo cola a kava alebo čaj