čo ti poviem, ostrovskeho je naozaj dobra škola ... o odboroch ti nič nepoviem, ty najlepšie vieš, čo chceš robiť a čo ti najlepšie ide....
druhú školu ti odporúčam SOŠ hútnickú v šaci, učí tam moja matka, programátor ani grafik by z teba nebol, keby si nešiel na výšku, ale ak nepôjdeš, tak máš zaistenú prácu aj výučný list...
Môj názor je že Ostrovského stojí za to. A pokiaľ nemáš z hora nadol samé 4ky na vysvedčení tak ťa tam zoberú. A o inej škole nemusíš ani uvažovať a je to jedno že kde si dáš. Keby že môžem podať prihlášku ešte raz určite tam smeruje
@4 gymko je strašný blud, musíš isť po ňom na výšku a keď vieš, že sa chceš poberať informatívnym smerom, tak nie je nič lepšie ako SOŠ alebo SPŠ ... (najlepšia je elektrotechnická keď na výšku plánuješ ísť, ale spomínal si, že nemám radiť nič, kde treba dobre známky ... takže vyhráva Ostrovského a/alebo to čo som radil vyššie @2 )
Ja študujem na SoŠ Automobilovej odbor "Mechanik počítačových sietí" podľa mňa to má lepšie uplatnenie ako grafik... no neviem... Je to 4 ročný odbor (po 3. ročníku máš výučny list a 4. končíš maturitou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
druhú školu ti odporúčam SOŠ hútnickú v šaci, učí tam moja matka, programátor ani grafik by z teba nebol, keby si nešiel na výšku, ale ak nepôjdeš, tak máš zaistenú prácu aj výučný list...
to s tou hutnickou viem, ale čo v ussteele ? -.- to ma baviť veľmi nebude..