PROSIM POMOZTE NEVIEM NA AKU STREDNU SKOLU MAM IST BAVIA MA KONE__MAM AKO VIEM KAM BY SOM CHCELA IST CHCELA BY SOM STUDOVAT NA NEJAKEJ SKOLE KDE BY SOM SA POTOM STARALA O KONIKOV:.......PROSIM PORADTE AKU NAJBLIZDSIU SKOLU BY SOM MALA.....BYVAM V HLOHOVCI
.... prepac ale to myslis vazne? na to by si mohla mat aj daky kurz covatelstvo alebo ja neviem co ... stredna skola ... mozno hnojarina ak to existuje. Na to su inak vychovne poradkine ktore su na kazdej skole. Spytaj sa jej. mas internet opozeraj si to. Vyuzi google. A myslim si, ze je to tovja buducnost tak si velmi dobre rozmysli, na aku skolu chces ist .... lebo od toho sa odvija tvoja budcnost.
no ja myslim ze ak ju bavia tie kone tak by fakt mala hladat daco take..mne sa zda ze neco take existuje co maju prax v kravine a tak
a hovorim to preto lebo mam spoluziacku co chodi na kone..chodi so mnou do triedy na gympli..a tie kone su asi vazne jedine co ona vie..nic proti nej..
ludia plsik aj ja potrebujem poradit...rada sa krutim na stolicke...kde by som ja mala ist na strednu?potazne vyska ked uz tak...????????????????????????????
a k veci...moja sestra je presne to iste ma tolko rokov kolko ty a tiez zboznuje kone drzi ju to uz dost dlho a dokonca sa chodi o ne starat a jazdit na jednu farmu...ale na strednu planuje ist na gympel...je to urcite perspektivejsie do buducnosti...a ved ked sa bude chcet venovat konom tak moze aj popri tom gympli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tvoj najoblubenejsi predmet..myslim skolsky ..ziadne kone etc ... ???
zamysli sa nad nejakou realnou pracou do buducna ..
chces vysku ci skor robit hned po strednej ?
na co si myslis ze mas?
a hovorim to preto lebo mam spoluziacku co chodi na kone..chodi so mnou do triedy na gympli..a tie kone su asi vazne jedine co ona vie..nic proti nej..
» www.soupsala.edu.sk/...
že bavia ma kone
to ta asi neuzivi
??????????????????????????????????
prosim je to fakt surne...
a k veci...moja sestra je presne to iste ma tolko rokov kolko ty a tiez zboznuje kone drzi ju to uz dost dlho a dokonca sa chodi o ne starat a jazdit na jednu farmu...ale na strednu planuje ist na gympel...je to urcite perspektivejsie do buducnosti...a ved ked sa bude chcet venovat konom tak moze aj popri tom gympli
taaakze si mozes vybrat akukolvek skolu