Caute chodim do osmicky a chcel by som sa spitat ze by sa uz z osmeho rocnika nedalo ist na strednu lebo niekde som pocul ze ano a niekde nie ... a teraz som zmeteny.. nechcem byt v devine lebo z osmicky moji dvaja super kamosi idu na gymple a s ostatnymi
Môžeš ísť z osmičky. Daj si prihlášku, sprav skúšky a choď.
A teraz porozmýšľaj, či je skutočne dobrý nápad ísť na gympel keď na konci svojho komentu napíšeš: "sorry za pravopis"
ja chcem ist na niaku strednu cestovny ruch hotelierstvo ekonomika nieco z toho a nie gympel ludia prosim citajte pozorne ZIADNE GYMPLE DDD nic v zlom (typujem ze uz ked si to cita dalsi clovek tak ho napadlo ze ma potroli a napise tu niaky koment s gymplom pls taketo komenty niesu vtipne )
Na bilingválne sa chodí z osmičky alebo z deviatky, ako kto chce, lebo štúdium je päťročné a na normálne gymnázium z deviatky, lebo štúdium je štvorročné
Vraj sa to da...... ale musel by si si za jeden rok spravit dva rocniky.... co je podla mna dost tazke...... ak by si velmi chcel ist tak sa spytaj ucitelov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A teraz porozmýšľaj, či je skutočne dobrý nápad ísť na gympel keď na konci svojho komentu napíšeš: "sorry za pravopis"
dalo, keď bola tak moja mamča v ôsmej triede.
teraz nie
@sekki Z osmičky sa ani nikdy nedalo ísť na normálnu strednú.