CHcem sa spýtať má niekto skúsenosť že z strednej obchodnej akadémie išiel na výšku na medicínu alebo že si spravil ekonomickú výšku a potom ešte medicínu výšku ?? ak nie tak dá sa to ??
môj všeobecný lekár najprv vyštudoval ekonómiu a potom medicínu. teraz je Ing. Mudr. Jožko Mrkvička ale je to také že dosť náročne finančne podla mňa takýmto spôsobom kedže si musíš potom platiť tých 6 rokov
samozrejme že sa to dá, len sa mi zdá že na obchodnej sa predmety ako biologie či chemia ktoré budeš potrebovať aj napr. na väčšine prijimačok na vš neučia A myslím že to učivo ti aj celkovo bude na výške dosť chýbať
ak chces ist na medinu tak chod rovno nezabíjaj cas na ekonomickej .. ja mam spoluziakov z rôznych strednych a zvladaju to, len treba chciet, biola ti nebude az tak chybat na vyske ..len sa musis naucit tých 1500 prijmackovych otazok co budes mat tazsie kedze si nemal biolu na strednej, no a na chemiu by som ti odporucala nejake sukromne doucko (nie na univerzite ale sukromne, sice to bude sakra drahe... ale oplati sa) za rok tie zaklady chemie sa daju naucit ........
..je to len o tom mat pevnu vôlu, sediet na zadku a ucit sa, kazdy den, ak chces tak to zvladnes ....
ono sa na gymku za tie 4 roky beru hlavne rastliny a zivocichy a blbosti .... ludske telo je jedna tenucka kniha z ktorej ti staci sa naucit bunku a genetiku to vyuzijes v prvom semestry
ak zvladnes tych 1500+1500 prijmackovych otazok budes na vysku pripraveny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
..je to len o tom mat pevnu vôlu, sediet na zadku a ucit sa, kazdy den, ak chces tak to zvladnes ....
ono sa na gymku za tie 4 roky beru hlavne rastliny a zivocichy a blbosti .... ludske telo je jedna tenucka kniha z ktorej ti staci sa naucit bunku a genetiku to vyuzijes v prvom semestry
ak zvladnes tych 1500+1500 prijmackovych otazok budes na vysku pripraveny
prepac tie gramaticke chyby =D