Chystám sa robiť SOČku na tému street art, zamerať sa najmä na graffiti ( nie čmáranice s anarchistickými znakmi a podobne, umenie). Chcela by som o tom natočiť krátke video, ktoré by sa skladalo z jednotlivých slovenských lokalít s najkrajšími graffitmi.
@fitoo@otvoreneokno@blacktears Ďakujem ľudia, pomohli ste! Už sa chystám na Tour de Slovakia. a ty @feklus veď to ber vážne chápeš, ja chcem čosi zmysluplné, i keď aj na vláčikoch sa čosi nájde, ale to bude posledná možnosť.
@maugly vláčiky posledná možnosť preto, lebo tam sú väčšinou graffiti typu nápisy, to tam použijem tiež, samozrejme, ale najprv chcem pobehať také tie väčšie celky ako sú mosty, podchody a budovy
@feklus hm, v MT máme legal - cca 250m dlhý múr, lenže už dlhšie sa tam nič nerobilo, skôr tam došlo pár týpkov a zastriekali to ani nie grafittmi, ale rôznymi heslami, čiže chcem pohľadať aj čosi iné
@dedinskasketa dig a že vláčiky nie lebo su tam nápisy... a o čom to asi je??
..a inak aj v martine by si našla kvalitné a celkom nové malby od jedneho nemenovaného typka
@dedinskasketa je pravda, ze v mt som uz dlhsie nebol, ale tak okrem legalu viem, ze boli aj celkom zaujimave miesta ako slimak, alebo podchod k zaturciu + ta skola co tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
I writte because nobody listen
a preco vlaciky posledna moznost?
@feklus hm, v MT máme legal - cca 250m dlhý múr, lenže už dlhšie sa tam nič nerobilo, skôr tam došlo pár týpkov a zastriekali to ani nie grafittmi, ale rôznymi heslami, čiže chcem pohľadať aj čosi iné
..a inak aj v martine by si našla kvalitné a celkom nové malby od jedneho nemenovaného typka
» www.nasehumenne.sk/spravy/kultura/...
» www.cas.sk/clanok/279978/t...