Um.. Mali ste už niekto tento druh bacilu ? .. Streptokoky su vraj veľmi rozšírené .. Ja tým mám obalené mandle, a vkuse ma bolí hrdlo už niekoľko mesiacov.. Chodila som na krčné, no antibiotika mi nezabrali (pozn.100ky antibioitka..). Lekár vravel, že má
Minulý rok v marci som mala streptokoky a stafylokoky, asi 3 týždne doma, neviemkoľko antibiotík, všetko možné... Ale potom to zabralo.
Lenže teraz som zhruba každý mesiac dvakrát chorá
no, ja som mala aj streptokoky aj stafylokoky... som s tym mala problemy asi aj tri roky. kazdy mesiac chora... hruuza!
ako som to liecila? he, antibiotika... nepomahalo to bohvieako.. pecen sa nicila... tak doktorka povedala, ze mam ist bezpodmienecne na vyber. tak som teda sla...
nejako extra mi to asi nepomohlo, zase som chora... ale nastastie tych bacilov uz nemam... jedine pozitivum
Ahoj,náhoda akurát som tiež založila takú diskusiu...nevšimla som si že už tu taká je .. no ja tiež akurát som zase dostala tu pliagu..v priebehu polroka už 4x ... lekárka mi vždy prepíše penicilín a ten, samozrejme, na čas zaberie... po chvíli sa mi zase vyhodí.. mne osobne pomáha Bioparox... ale ty máš asi už nejakú inu formu. .. mne sa zatiaľ /klop klop/ len fľak vytvoril... teda ako som písala...Bioparox
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Lenže teraz som zhruba každý mesiac dvakrát chorá
A vlastne ti nemám ako poradiť
ako som to liecila? he, antibiotika... nepomahalo to bohvieako.. pecen sa nicila... tak doktorka povedala, ze mam ist bezpodmienecne na vyber. tak som teda sla...
nejako extra mi to asi nepomohlo, zase som chora... ale nastastie tych bacilov uz nemam... jedine pozitivum