Moji spolužiaci bývalí sa chystajú organizovať. Ja osobne som väčšinu moc nemusel a celkovo na ZŠ nemám nejaké extra dobré sponienky. Nechcem sa po 10 rokoch tvarity ako nám bolo super, a preto sa tam asi neobjavím. Aký máte názor na takéto vy?
bola som na dvoch
na ZŠ som bola len štyri roky, takže možno nejaké aj šli mimo mňa, neviem
bolo nás tam asi 10
(v plnom počte sa už ale nestretneme, lebo jeden už stihol aj umrieť)
ale s jednou spolužiačkou sa vídavam pomerne pravidelne
ale inak podĺa mňa choď po toľkých rokoch aj zabudneš, kto čo bol zač, dosť možno sa budeš baviť práve s ľuďmi, s ktorými ti vtedy ani nenapadlo sa baviť, lebo ľudia sa menia
a nemusíš sa tváriť, ako ti bolo vtedy super
hlavné je, tváriť sa, že ti je teraz super a máš sa lepšie, ako ostatní
Raz jedna babenka čo niekedy v 7.triede chytila dojem že je celebrita organizovala stretávku. Pol ľudí nepozvala(lebo pre ňu neboli dosť dobrí) a tých čo pozvala neprišli, lebo ju nemuseli a nemusia dodnes...
Krásna to stretávka.
Zo základnej školy buď nebola alebo ma na ňu nikto nevolal. Nechýba mi to síce vôbec, ale ak by nejaká bola išiel by som.
Zo strednej bola jedna, neviem koľko nás bolo, ďalšie asi tak skoro nebudú.
Nikdy sme neboli kolektív a nikto žiadnu stretávku neorganizoval, a ani organizovať nebude. popravde som rád, že ich nevidím Úplne iné ako ďalšie dve triedy, tie už mali asi 7x
neviem o tom ze by nejaka bola a moji spoluziaci zo ZS stali za picu a som rad ze ich uspesne ignorujem a nemusim s nimi uz nic mat. neboli sme homogenny kolektiv. kazdy sa diferencoval viacmenej
Každý rok máme malú stretávku okolo Vianoc (23.dec-28.dec) kde sa stretneme asi tak desiati. Mimo toho sme mali jednu veľkú stretávku ktorá bola fakt smiešna každý sa tam pred každým vyťahoval kto je väčší kápo a kto skončil ťažšiu školu
Volali má niekoľko krát, vždy som si našla nejakú výhovorku bola som akurát rok po ZŠ s pár dievkami, ale oni sa všetky navzájom stretávali aj mimo toho, ja nie, a cítila som sa jak z iného sveta
zo ZŠ sme mali len jednu stretávku a bola som na nej, avšak asi len tretina triedy prišla
v podstate som v kontakte len s naj kamoškou, s ďalšou kamoškou som chodila aj na strednú a zopár ľudí mám na fb a to mi stačí, ale asi by som šla aj na stretávku zistiť, ako sa komu darí
Vnimam to podobne ako ty. Zo ZS sme nemali ani raz stretavku a ani by som nesla, kedze som nemala s vacsinou dobre vztahy. Na strednej to uz bolo lepsie a sice nie sme v kontakte, ak by bola stretavka tak by som isla, lebo s nimi viem aspon pokecat..
Raz bola taká menšia, nešla som. Teraz v decembri by mala byť taká väčšia. Nie som si ešte 100% istá, či idem alebo nie. Každopádne skôr nie, lebo si viem predstaviť ako to tam bude vyzerať. A popravde nezaujímajú ma tí ľudia a nestojím o ich spoločnosť ani na jeden večer.
mali sme raz po roku DD uz vtedy nas doslo len 7 a bud po 10 rokoch sme nemali alebo m nezavolali oboje moznosti vysoko pravdepodobne lebo ma maju vsetci za namyslenu picu a zaroven aj nikomu by sa nechcelo to organizovat alebo sa nejka sstretaavat
No moji a sestrini organizovali a to som sa len tak náhodou dozvedela ze bola stretávka zo základy... v ten deň a ze tam ide jej spolužiak...neviem ci by som si mala s niektorými co povedať ale tak zase na druhú stranu niektorí boli fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
na ZŠ som bola len štyri roky, takže možno nejaké aj šli mimo mňa, neviem
bolo nás tam asi 10
(v plnom počte sa už ale nestretneme, lebo jeden už stihol aj umrieť)
ale s jednou spolužiačkou sa vídavam pomerne pravidelne
a nemusíš sa tváriť, ako ti bolo vtedy super
hlavné je, tváriť sa, že ti je teraz super a máš sa lepšie, ako ostatní
Krásna to stretávka.
Zo strednej bola jedna, neviem koľko nás bolo, ďalšie asi tak skoro nebudú.
nejdem
v podstate som v kontakte len s naj kamoškou, s ďalšou kamoškou som chodila aj na strednú a zopár ľudí mám na fb a to mi stačí, ale asi by som šla aj na stretávku zistiť, ako sa komu darí