ja som sa tiez stretol asi po roku alebo po jeden a pol roku ale ako kamarati nic viac a potom este z jednou po asi 6 mesiacov ale to mi bola vlastne suseda z vedlajsieho vchodu
to Drake20: No dopadlo to uplne inak ako som si predstavoval ale nie zle proste bolo to take fajn ale ako hanbili sme sa tak zo zaciatku no mozno nie hanbili ale skor ze tak ze hmm prvykrat
aj ja som svoju lasku nasla na nete...ked sme sa prvykrat videli, tak iskra bola len z jeho strany (on ma lubil uz dlhsie predtym) no a ked sme sa potom asi o 2 mesiace videli znova, uz z nas bol parik a sme spolu dodnes, co je vlastne presne pol roka
No je to uplne normalne, vela mojich terajsich kamaratov som spoznala cez net a samozrejme aj tie lasky hehe.. vlastne s vacsinou mojich chlapcov som si najprv pisala cez net, pak sme dali par stretiek a bola z toho love .. uz sa normalne zacinam bat, ze kazdy s ktorym sa cez net zblizim bude moj buduci..asi som vadna malick ..
ja som sa tiez us stretla urcite viac jak 5 krat a vzdy to bolo fajn, no museli sme si jasne ze aj na nete dobre rozumiet ale podla mna je to haluz a az na jedno stretko boli vsetky supeeeeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No, podla mna je celkom adrenalin take stretka...Ale na to pristupim len ked si s doycnym fakt rozumiem velmi dobre...
Tomas
Tomino
Emdi
Gabosh
Keuska
Kamilio
Drbna
Skakalka
Savannah
Fragile.
niwyiben
mcboomfuck
luqi
fucky
costello
andy
alex700(toto bolo uplne omylom
pralinka
petulkaaa
mrexitus
lya cobain
beruska_zuzanka
A este planujem:
xcorpi
sisushka
sabinkaa
ravenofdead
luc.ka
laciskoo
cts_w
kamilkaa
s mnohymi som strasne dobry kamarat
a ked sa s niekym stretnem, tak fakt to stoji za to
Napr ked som bol s Drbnou, tak sme nemohli prestat mliet tazko sa nam lucilo
a urcite ich bolo ooovela viac, len teraz si fakt nespomeniem
Ja som zvyknuty uz tak spoznavat ludi
ä
kam to tento svet speje..........
ale spoznala som tak vela ludi...avsak nahodou..boli to ludia z naseho mesta alebo okolia..
jej..nie si ty nahodou ta a ta...no jasne a ty si ten a ten...
jej..ty chodis na pokec, ze?
a bolo to jednoduchsie, kedze sme sa uz trosku poznali cez net...