@Sondria no ja by som tam nesla..ja radsej na klzsiko...vazim si svoj zivot ...no a malo by to byt niekedy na jar ked uz bude trosku teplejsie...ja som len chcela vediet ze ci by niekto prisiel...aby sme tam neboli len dvaja traja
@sisska Hmm, tak to by som sa potom tešil ešte viac Myslíš, že by ťa mohol zobrať? Ty si tak odvážna, že by si išla? To by bolo fajn Prvý termín bol stanovený na posledný februárový týždeň v piatok. Ale ja ich presvedčím, nech je to trochu neskôr, keď bude teplejšie
@sisska Aha Ja viem, že si bola Ale myslel som odvahu ísť ďaleko a do cudzieho mesta Len kvôli pár ľuďom. Aj keď je to pekné a bolo by to pekné, lenže na pár hodín... míňať peniaze a čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
@66janica6 od levic
a kedy približne by si to chcela zorganizovať?
( @hawran a nezobereme, neposlúcha )
@66Janica6 Aj pre teba mam, ale iny ako pre @Jimmycrow
že?
@sisska Hej, tak nejak sme sa dohodli myslím A ani si ma nemusela presviedčať Ale ďakujem
@pershing363 Aké? Potom povieš Aby bolo o čom kecať, len o to mi ide
@pershing363 Prídeš až z Blavy?
V Bánovciach nad Bebravou
@johnysheek Pridz
@tigriik89 Nu, škoda, mohli sme rozpitvávať tú psychológiu
@Jimmycrow Coze Banovce dialka? vies, kde je SP?
@hawran sak len mi to bolo divne ked ste naraz pisali...co mate tristo milionov pocitacov doma? niekomu sa tu zije
@Depropex no to ja neviem o com bola rec ...ja nie som technicky typ...sa peršínga opytaj
@Pershing šžš ale uz sa na mna nehnevas zeee?