stali pred skolou, ale vacsinou so sebou nenosim prachy, aby som zbytocne nerozhadzovala, tak som logicky nemohla prispiet. ale inak by som im asi dala par centikon...
stretla som v škole,ale potom som išla do mesta so sestrou a narcisáčik že: "Prispejete na boj proti rak..." a ségra na neho zakčicala : "nemám peniazeee!!!!!!!! " a on tam len tak ostal stáť,s otvorenou pusou a stál tam asi 10 sekúnd... chudák...to asi nečakal
Prispel som ale nasilu! Dievčence v meste ma trikrát zastavili a až na tretí raz som im (s povzdychom) dal 2 eurá, čo ma pekne vytočilo, lebo drobnejšie som nemal. S cigaretkou v ústach som ich s úsmevom upozornil, že ja rakovinu vyrábam ale neliečim Ako ja proti Dňu narcisov nič nemám, je pekné, že si aspoň raz v roku spomenieme na tých menej šťastných z nás, len bohvie kde naozaj skončia tie prachy, keď príspevky sú dobrovoľné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov