ked ľudia nemajú nič iné na práci tak sa zamieriavajú na ostatných ...ale nevidím na tom nič zlé ked sa niekto oblieká do napr. čiernej farby alebo vyznáva štýl...nikto nemá právo posudzovať iných lebo každý je svojím spôsobom originálny a výnimočný
"Majú ľudia právo posudzovať iných podľa oblečenia?"
K tomuto len toľko, že neobliekajú sa ľudia podľa nejakého štýlu preto, lebo INÝM chcú povedať, ku čomu sa hlásia? Mne to príde ako výzva k posudzovaniu.... Iste, môžu prejsť aj k neférovému škatuľkovaniu, bohužiaľ, ale tak to je tá cena: niekoho na seba upozorníš v pozitívnom slova zmysle, niekoho v negatívnom.
je to tak a vždy to tak bude, zmier sa s tým... ja som sa s tým za tie roky zmierila, ľudia nedokážu pochopiť, že sa v tej čiernej kukle cítim fajn... napríklad minule som na jednej lesnej cestičke vybehla v maskáčovej súprave a s kuklou na hlave a narazila som na skupinku mladých ľudí, asi sa tam išli niekde zašiť a fetovať, zastavili a pozerali na mňa ako na zjavenie... pobavilo ma to
no ja viem myslím, dosť dobre rozlíšiť štýly ale neviem ako sú na tom ostatný a za čias mojej čiernej éry sa na mňa tiež všetci čudne pozerali a rozoberali môj vzhľad ale netreba si to všímať je to proste tak, človek ktorý výzorom vyniká od ostatných priťahuje pozornosť, je to normálne keď sú ľudia zvedaví
No.. presne toto aj u nás doma.. Mama sa nevie zmieriť s tým, že pčúvam metal.. Ona chce, aby som chodila v ružovom!! Ani moji spolužiaci ma nechápu.. Iba pár ľudí... A pre tých ostatných som EMO.. pretože oni poznaju len emo a hiphop.. a neznasam obidva styly... Proste milujem metal a vždy aj budem... Milujem ked vytrčam z davu Aspon nie som rovnaká ako ostatní!!!!
Musím priznať, že v mojej skrini je značná nadvláda čiernych handier Ale stretla sa som sa s podobným prístupom...dokonca na strednej si ma vtedajšia triedna zavolala stranou a chcela,aby som jej ukázala zápästia (JA, čo mám panický strach z krvi a idem sa poskladať keď sa pichnem špendlíkom
A aj na výške za mnou chodili spolužiaci "Kajaaa? Ty si EMO?..Ty sa režeš?"...proste, prišlo mi to vtipné a zároveň neskutočne primitívne škatuľkovať niekoho podľa too, čo má na sebe...Tak isto, ako keď niekto babu v minisukni pokladá za štetku Hawk, skončila som
bežne chodím celá v čiernom. a bežne mám k tomu ružovú šatku.až minule mi dcéra vraví, mama veď ty si ako em . ľudí na ulici neriešim. obliekam si to v čom sa ja cítim dobre a nemienim s tým prestať. ani s čiernou, ani s mojmi uletenými podkolienkami. ani s ničím
Bohužiaľ, stretla. Fakt mi to lezie na nervy...a najviac ma vie naštvať keď idem s niekym po meste a uvidia niekoho tak hneď ho začnú komentovať. To mi hneď stúpne tlak. Snažím sa tomu človekovi vysvetliť, že nemôže druhého súdiť iba podla toho čo si oblečie, aké má vlasy či make-up.. Lenže ľudia to robia aj tak, môžeš im vysvetľovať...mam dojem že to robia zakomplexovaný ľudia čo potrebujú riešiť ostatných namiesto seba..
Akože mňa to štve... ja tiež nosím väčšinou čierne veci... a som taká extrémistka... mám modré vlasy tetovanie a 5 náušníc v jednom uchu a keď to ľudia vidia tak ma hneď odsudzujú...ale newem čo sa starajú veď nie som žiadny vyvrheľ..aspoň väčšinou =D chodím na gympel a učím sa na 1 2 ... asle ich trápia moje modré vlasy...
Ja často chodievam v čiernom, občas aj nejaké tie čipky, satén alebo veci viac do gotiky, prípadne lebky a podobne. A ľudia zvyknú veľmi zazerať, ale ja si skôr myslím, že si o mne myslia, že som satanistka, než že som EMO Pokiaľ niekomu prekáža, že si o ňom ľudia pri extrémnejšom oblečení pomyslia aj niečo negatívne, nemal by sa tak obliekať. Ak sa raz tak obliekam, má to byť preto, lebo sa v tom dobre cítim, sám sebe sa v tom páčim... a tak je to všetko ok
nope, len na strednej som sa stretol s tým že keď sme šli po meste s kamošom tak na nás divne pozerali lebo ja vyzerám ako úplný metalista a on vyzeral ako úplný hiphoper
inak sa mi zvykne stávať že skôr divne pozerajú po mojej holke (žiadnej konkrétnej, proste tej s ktorou v danej dobe chodím), a to je také príjemné uistenie že mám dobrý vkus
ja nemam ziaden styl , no minule som mala cierne rifle , cierne triko.. a debil nejaky 30-rocný kricí na mna že emo ... tak toto nepochopím , fakt ako ked niekto toho dotycneho nepozná co sa do neho stara , aj ked priznam sa aj ja som niekedy taká , ale si to poviem aspon v duchu a som ticho nikomu nič nepoviem , no iný drzať jazyk za zubami nevedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
K tomuto len toľko, že neobliekajú sa ľudia podľa nejakého štýlu preto, lebo INÝM chcú povedať, ku čomu sa hlásia? Mne to príde ako výzva k posudzovaniu.... Iste, môžu prejsť aj k neférovému škatuľkovaniu, bohužiaľ, ale tak to je tá cena: niekoho na seba upozorníš v pozitívnom slova zmysle, niekoho v negatívnom.
mňau
Ale tak čo,srať na nich...teoreticky aj keby som tam nahá chodila,hovno ich do toho.
A aj na výške za mnou chodili spolužiaci "Kajaaa? Ty si EMO?..Ty sa režeš?"...proste, prišlo mi to vtipné a zároveň neskutočne primitívne škatuľkovať niekoho podľa too, čo má na sebe...Tak isto, ako keď niekto babu v minisukni pokladá za štetku Hawk, skončila som
Áno, posudzujem ludí podla oblečenia, a áno mám na to právo
inak sa mi zvykne stávať že skôr divne pozerajú po mojej holke (žiadnej konkrétnej, proste tej s ktorou v danej dobe chodím), a to je také príjemné uistenie že mám dobrý vkus