v triede šikanujú môjho spolužiaka ktorí ma vysoké iq je od nás od dva roky mladší a má iné správanie.a spolužiaci na neho raz vysipali smetný kôš a aj spolužiačky ho občas bijú..ale aj on začína prvý provokovať
Mojej najlepšej kamoške chalani z našej triedy skrývali papuče a tašku do iných tried, keď si kúpila nanuk tak jej ho zhodili na zem, šiltovku jej vždy hádzali do koša, bili ju v škole s uterákom, perečník jej hádzali do koša, kopali ju, a potom som sa už na to nevedela a pozerať a zbila som všetkých chlapcov a povedala som to učiteľke, odvtedy má od nich pokoj
U nás v triede máme taký zvláštny prípad- spolužiaka, z ktorého si každý robí srandu lebo sa správa ako retard s tým, že si myslí, že je vtipný.... Ale on aj dobre vie, že ho nikto nemá rád ...a miesto toho, aby sa začal správať normálne, sa správa ako ku hovnu ku každému, kto sa s ním snaží vychádzať ako s normálnym človekom...
@12pusinka16 ty si koho škrtila ? D Mne to proste neda nerobit si srandu z jednej retardky v triede ale niesom v tom sama ale neni to az take psychicke tyranie ..Ale ona si zato moze sama tym spravanim
áno moju kamošku na základnej, kopali ju a ťahali za vlasy ale nie že len tak zo srandy ale surovo ju dokopali chlapci, dievčatá tie sa len smiali a provokovali ju a to všetko len preto že bola z chudobnejšej rodiny, na šťastie sa ale vedela brániť a aj im to vrátila, lutovala som ju ale ja také tintítko ( ) som jej pomôcť nevedela a učiteľky vraveli len že si za to môže sama lebo že ich vyprovokovala :/
@mimkapd takú henu chodí na kalinu za kaderničku chodila aj z dadou do triedy minule prisla hladat tu ciernovlasu modelku vies ? tak túú ..a povedz ez ty by si to ako 3-ka na zakladke nespravila ..O_o
@stenatko ano mas pravdu ..ale vsak to ze si z nej robim srandu ani nieje sikana ostatny ju viac psyhcicky tyraju a to ze ja sa na nej zasmejem alebo co nieco jej poviem nieje zase az take hrozne ..no a kolkokrat na zakladke v prvom stupni som to znasala ja ked som bola nova ..takze asi tak
na zakladke v 6. rocniku sa pravidelne bili dve spoluziacky - skrtili sa (niekedy to vyzeralo, ze jedna druhu naozaj zaskrti, ked nikto nezakroci), tahali sa za vlasy..skoncilo sa to az ked jedna prestupila na druhu skolu, neskor v 8. rocniku sme sikanovali (nie cela trieda, ale bola som medzi tymi, co sikanovali, za co nie som vobec hrda :/) jednu trochu viac utiahnutejsiu babu a neskor zacali chalani sikanovat aj ucitelku slovenciny..
ano ... a bolelo to , fyzicky aj dusevne .. ale vyrastla som, prijala to ako fakt, s ktorym som sa naucila zit a odpustila som , aj ked to nebolo lahke. A aspon vacsmi chapem ludi zapasiacich s odlisnostou od stada a nie som schopna posmechu , cize mozno by som bez takej skusenosti bola strasny fracek .. sikana je hrozna, ale chvalabohu da sa prezit .. alebo od nej ujst. Ja som ostala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» goo.gl/MZcwa...
a ja som sa stretla, asi v 2.-3. triede na zakladke ked ma jeden kkt furt mlatil.. ale to neni nic zaujimave teda pokial sa rataju len znami
potom mna v triede nastastie slovne
...a vôbec... považuje sa toto za šikanu?
Neraz som dostal na piču..