Patrite k tym co maju obavy sa s niekym stretnut,alebo sa tu najdu taky ktory to uz vyskusali?Ja som sa stretla par x..a bolo celkom dobre i ked to prve stretnutie mi prislo zo zaciatku take od veci,ale potom sa to rozbehl
hej stretla som sa, ale určite nie po 2-3 dnoch písania si musela som si byť istá tým človekom a až potom som sa s ním stretla no zo začiatku to mozno je také "divné" ale potom je to pohoda
wlastne raz .. a naposledy !! zistila som ze kopa ludi z netu strasne klame .. ani nee tak o wyzore .. ale je to uplne iny rozhowor na nette a na ziwo ..
heh velakrat...len u vacsiny dievcat sa to uz neopakovalo lebo si nasli za chvilu chalana a pritom som si s kazdou dobre rozumel co ma dost nasralo ...uz sa stretavam len fakt vynimocne po dlhsom pisani alebo ked je dievca velmi pritazlive
no len ked som bola mala a bolo to nanic a uz to nechcel skusit lebo sa mi to zda blbe...asi by som to nebrala kao plnohodnotne proatelstvo keby sme sa spoznali na nete ja osm za priatelstva take ze ked sa ludia stretnu osobne
prvykrat pred dvomi rokmi len tak zo srandy, nebolo to najhorsie.. potom sme sa uz sice nikdy nerozpravali ale nebolo to kvoli tomu stretnutiu, ale kvoli niecomu inemu..
druhykrat si to uz poriadne ani nepamatam, ale isto si pamatam, ze sme potom spolu takmer 2 roky chodili:/
tretikrat to bolo na hodokvase, v podstate neplanovane kamaratske stretnutie
Párkrát hej...ale nedopadlo to príliš ako by som chcela...a myslím,že to už neurobím...no,možno hej,ale nejak s ami do toho nechce...lebo potom je už aj to písanie také iné...
ja som na nete spoznala svojho terajsieho chalana... ja som z Blavy on bol s Kroompach to je pri Kosicach a sme sa do seba zabuchli a on sa koli mne prestahoval .. chodime spolu vyse roka a sme statastny ..
A výsledok - množstvo nových kamarátok/kamarátov a známych + jeden šťastný pár (po niekoľkých rokoch už bývajú spolu) Takže vôbec to neľutujem, práve naopak
Stretol..dokopy s 5-imi holkami..chystím zo 6-tou.. Ale poviem to takto..niektoré ma sklamali..s inými mám dotera aktivný vztah..takže isto sa to oplatí..ale pravda..najlepšie je až po dakom dlhšom čase...a neísť na live-ku moc s očakávaniami..skôr bez nich..potom je cele stretko v takom voľnejšom duchu..si treba povedať, že o nič néjde..aj ked možno de..
Zatiaľ som mál to šťastie..že zázračnou náhodou nebolo ešte trápne ticho..keď som mierne nervózny, tak mi mele huba dosť..
Inak nemusím také stretka..ako ked mi dáka napíše..hned ako prve..´´Ahoj..si mi celkom sympaticky..ideš von??..a zober aj kamaráta..ja vezmem kamošku..cmaq´´
presne tak, ako píše schizofrenik, lenže ja viem dobre, prečo sa pozastavuje nad tým každý, lebo každý má ten istý cieľ ak ide o toto...ja už som sa stretla, jedna mi pomohla s bakalárkou, ja som zase inej pomohla, na výške sme ako doma predsa nie? (sapkowski pekne podotkol, že keď na nikoho iného, tak na kamarátov z výšky sa môžme vždy spoľahnúť, vždy prídu v taký vhodný čas stade som stretla logiku napríklad, nuž len na jediné stretko nespomínam v podstate tak dobre, ako by som chcela, lebo práve takého trápneho som schytala...
No, stretla som sa už s dosť veľa ľuďmi z netu... Neviem celkom presne, koľko ich bolo, vždy pri počítaní na niekoho zabudnem, ale iste ich bolo cez 25. A všetky dopadli skvelo, len na dve výnimky. Jedno bolo úplne prvé a pri druhom to bolo asi po šiestich hodinách písania. Inak všetky boli strašne fajn a opakovali sa aj viac razy. A aj tento víkend idem strenúť pár ľudí.
no jo stretla a ted s nim chodim sice uz predtym som chodila najeho koncerty a tka ale blal som len fanynka az potom sme si zacalai pisat volat smskovat a po stretku s stalo z kamaratstva neco ine.....no ale aj predtym so ma stretla z jednym chalanom teda om ho zavolala na silvestra na moju akciu na chate ale tak to bol len pjekny romanik vtedy
jasne ze ano.....dva boli superrr s jednym som aj xodila a osatnee dvaa nooo takee onicommm by som povedala ale baaalaa som sa velmii: aj ked nebolo vobec coho
Ja som raz isiel na hromadne stretko z jedneho ceskeho webu az do Brna, bo su to fakt super ludia a chcel som ich stratnut. Nasi si povedali ze aspon si spravia prehliadku Brna tak ma tam zobrali
hej, hej, stretla som sa s chalanmi aj s babami a nemyslím, že to by to bolo niečo strašné, práve naopak- bolo zvláštne byť s tým človekom naživo, keďže dovtedy sme fungovali len na báze internetu
už som sa stretla s vela ludmi z netu ...niektorí boli takí že na nete som s nimi vedela pokecat ale nazivo vobec sme nemali spolocnu temu, ale boli aj takí s ktorími som cez nie bars vedela pokecat a nazivo to bolo super... prve stretko, od toho som sa kusok bala ale potom to bolo uz super.....
z jednym co som sa stretla na nete na foto vyzeral pekne v skutocnosti taky pekny nebol ale dobre sa s nim pokecalo ale na nete ma raz nasralmsvojim pohladom na zivot tak som ho offla a druhy s ktorym som sa stretla tak je to strasne fajn kamarat lepsi ako moji chalanski kamosi
jaaaj tiez velakrat ale neviem jka vy ja som zistila,ze mam dost vyrazny problem komunikovat s niekym z netu nazivo....na nete toho napisem na pol strany a nazivo asi slovo za hodinu...
ja som sa stretol s taku jednu ale nemozem povedat ako to dopadlo lebo si to tu mozno precita a potom by ma zbila. a este som Maya stretol a to si nepamatam ako to dopadlo
ja ano..stretla som sa uz viac krat...myslela som si ze sa da clovek celkom dobre spoznat ked si snim pises...ale je to uplne inak, clovek sa sprava inak aspon podla mna
jo stretol ani uz neviem s kolkymi ...ale vsetko len babami ...nie za ucelom vztahu ale len tak proste sme si sekli v nazoroch kecani ...pisali sme dlhsie a sme sli von ...v podstate nemam co lutovat vacsina z nich su super holky a som s nimi v kontakte stretavame sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale musíte byť určite iné ako pohľad do monitora
2.ja tiez tak len ako s kamosmi a dost do pohody ludi som spoznala
akorat mam stastie ze vacsina ludi mi byva dost daleko cize cez net s nimy mozem castejsie komunikovat..
druhykrat si to uz poriadne ani nepamatam, ale isto si pamatam, ze sme potom spolu takmer 2 roky chodili:/
tretikrat to bolo na hodokvase, v podstate neplanovane kamaratske stretnutie
Tak by sa to dalo v skratke popisat
A výsledok - množstvo nových kamarátok/kamarátov a známych + jeden šťastný pár (po niekoľkých rokoch už bývajú spolu) Takže vôbec to neľutujem, práve naopak
inak na koncertoch stretávam oveľa viac ľudí, s ktorými si síce nepíšem, no poznám ich "z videnia" na nete
Zatiaľ som mál to šťastie..že zázračnou náhodou nebolo ešte trápne ticho..keď som mierne nervózny, tak mi mele huba dosť..
Inak nemusím také stretka..ako ked mi dáka napíše..hned ako prve..´´Ahoj..si mi celkom sympaticky..ideš von??..a zober aj kamaráta..ja vezmem kamošku..cmaq´´
ked to nedopadne dobre/nahodou/tak aj tak mam v pci!
@49 hh asi nosim inym stastie a sebe nie