Stretli ste už niekedy v lese vlčiu svorku? Ak áno, tak kde?
Ahojte, priatelia, s kamarátkou sa v piatok chystáme na týždňoví výskum do lesa, budeme pozorovať divú zver, najradšej by sme stretli vĺčkov. Ak má niekto s nimi skúsenosť, nech dole napíše, na akom mieste v lese ich stretol, ďakujem vopred !
kamos videl,ked sme sli na lyzovacku autom (kua,nemohol mi to skor povedat? ) btw,okolo nasej dediny jednym casom chodila svorka,ale tiez som ju nevidel...
Stara lubovna ale davajte si bacha na jedneho vlka je cely biely a vecsi ako ostatne tiez aby ste nenarazili na trojhlaveho vlka to je len myt s to len luudia co vyrabali falosne zlato ale ten bieli vlk napadol nasu skupinu nebal sa ani nic bol divny nebol besny skratka nieco ine ako vlk
Tak ja už som videl asi dvoch vlkov keď som bol z otcom na hubách, ale boli to mláďatá takže mi nehrozilo nebezpečenstvo.Ale radšej by som ich nevyhľadával.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov