vela ludi stretavam... ani to vo mne nepohne ked sedim vo vlaku s niekym. abo dakde v OC.. je mi to jedno... a najlepsie su tie mlade hviezdicky, ktore na seba poukazuju a vytrcaju sa..je mi zle niekedy.
Veľa ľudí som už videla, ale nejak som to nikdy neriešila.. v BA keď som tak pernamentne tam behajú po eurovei herci z paneláku, keď sme tam boli s triedou a stretli sme chudáka Alexandra Bartu s manželkou, ktorá si musela ísť sadnúť niekde na kávu a čakať, kým sa stádo dievčat s ním pofotí
Posledné dva razi som v BA stretla spolu na káve Ďura Mokrého a Tomiho Popoviča (vôbec som netušila, že sú kamoši )..
No a u nás v meste prednedávnom v McDonalde bol Rytmus, ktorý čakal na výdavok 2 eurá ako na milióny eur (pri jeho finančnej situácii mi to prišlo vrcholne blbé)... A tie jeho trápne keci počúvať "No čo moja čo mi odporučíš?".. Fuj to
A minule na pumpe som stretla Tinu, ktorá prechádzala cez nás niekam..
A v meste stretávam hercov ako Helenku Kračíkovú napríklad. Je ich proste kopec kopec..
naposledy ked som sa prechadzala po Prahe s kamoškou tak sa divam že jake superske auto ! no a potom ma samozrejme zaujimalo čo za chlapa ho šoferuje.. a tam Jaromír Nosek
@12 nevidim povinnost nechavat tringelt, uz vobec nie v mcdonalde. A financna situacia ta nemusi nijako trapit, obzvlast ak si ju niekto zabezpecil sam sebou.
inak som videl kadekoho, nepovazujem to za nieco s cim by som sa mal chvalit
nezaujimaju ma, neriesim ich a tym padom ked niekoho aj "stretnem" ani vacsinou neviem kto to bol, a potom uz len pocuvam, ze videla si? to bol bla bla bla.. a ja len nechapavo pozeram...
V nr vidim furt hercov z DAB, potom toho kuka z horkyze slize, v divadle, majstra n, ten bol u nas na skole , nohavicu, nedvedov, lenku filipovu, bystrika, slobodnu europu, cechomor, richarda mullera, moja rec, boy wonder, rytmus a na viac si nespomeniem asi
Ked som v Bratislave,tak vzdy zhliadnem niekoho,hlavne ked sa pohybujem v nakupnych centrach a pri VSMU. Napr. Mokry, Brychtova, Sklar...aj v Nitre pri divadle hercov,ale najviac ma prekvapi,ked stretnem v Piestanoch niekoho-Slotu rano v Bille, Juraja slezaka aj s Duncom, Kralovicovu a ked je tu filmovy festival tak aj viac...
stretla som, ale to ani nestoji za zmienku, lebo nie som ich fanusik. v ke, v kremnici, v ba, na letisku v ke, sak vsaaaade dakto lozi. ale rihanna nikde!
Len tam kde byvam pravidelne stretavam "selebrity". Smatanova je moja suseda o byt vedla, 2 poschodia podomnou byva Rochnyak, videl som tu aj Vlada Kobielskeho. Minule na kuchajde v restike bol Miso Hudak atd. Inak minuly rok som isiel okolo Kolenika a mal som pocit, ze je uplne malinky (ja mam len 185cm)
pocitaju sa aj koncerty? ak hej tak je ich strasne vela ak nie tak napr. Kvetku horvátovú v mcdonalde, richard muller v tescu, janko lehotsky pri mojej bytovke, andy timkova a jana hospodarova na konoch, manzelia hubovci v jysku, toho tepleho co vyhral bi brother v inchebe, v avione takeho rysaveho z vyvolenych, simkovicovu s rodinou v mcdonalde a este by som mohla hodinu pokracovat su ako mor vsade
tak ja neviem zname osobnosti nejako neriesim, aj ked ich casto stretavam ... ked ale stretnem frontmana nejakej mojej oblubenej kapely som v kolenach aj ked ho poznam snad len ja ...
keďže sa nepohybujem v rámci Bratislavy tak nikoho takého..jedine som videla v Nitre na kávičke tú, čo vyhrala FARMU 1, tá blondýnka neviem jak sa volá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
sorry
Nejak rok dozadu som videl Petra Batthyanyho v Avione v blave , v ten istý deň aj jedného moderátora z telky , ale nespomínam si na meno .
Posledné dva razi som v BA stretla spolu na káve Ďura Mokrého a Tomiho Popoviča (vôbec som netušila, že sú kamoši )..
No a u nás v meste prednedávnom v McDonalde bol Rytmus, ktorý čakal na výdavok 2 eurá ako na milióny eur (pri jeho finančnej situácii mi to prišlo vrcholne blbé)... A tie jeho trápne keci počúvať "No čo moja čo mi odporučíš?".. Fuj to
A minule na pumpe som stretla Tinu, ktorá prechádzala cez nás niekam..
A v meste stretávam hercov ako Helenku Kračíkovú napríklad. Je ich proste kopec kopec..
inak som videl kadekoho, nepovazujem to za nieco s cim by som sa mal chvalit
a videla som ich veľa
MARTINKU Z TURCA AJ S DANKOU,
a asi pred 2 týždňami Jana..viete, toho drogového...Jano Alžbetkin. ...
a ešte toho pekného herca z Lóve..jasné, veď Michal Nemtuda...
ty brďo, skoro by som zabudla na Majstra N, bol v mojom meste asi keď som mala 5!
a nechce sa mi to vypisovať.
ale raz do našej triedy prišiel ten strike a po ňom učiteľka hodila štos papierov, lebo mal v budove čiapku na hlave xD veru bol to krátky okamih
s @nowinow sme sa rozpravali s Olafurom proste to bol asi jediny taky win za poslednu dobu
stretol som ich vo vlaku smerom do BA, vystupovali v ZA asi
Od Martinky som podpis dostala.
a videla som Jana Krausa v Prahe na Václaváku a Petra Marcina v Auparku
najcharizmatickejší muž.
a s lietajúcim cypriánom som sa jednej tyčky držal v električke
a tak, bolo toho
a este na koncertoch s horkyze, vetroplachom, parou, polemicom a tak, ale to sa asi nepocita
@1 ty sa nam tiez hnusis a neriesime uz
Alebo potom ešte kapitán anglickej futbalovej repre keď vystupoval z jeho milionového bouraka