serus ludkovia... hlavne baby, pomozte mi prosim...mam este len 16 rokov a mam strie uz asi 2,5 roka na zadku a pod stehnami...ako sa ich mozem zbavit?? postavu mam stihlu z nadmerneho tuku to nie je... pomozu nejake domace triky??prosim pomozte miii...
nezbavis sa ich nikdy, maximalne vyblednu ale po 2,5 roku uz urcite vybledli. Ja mam na chrbte asi taky 15cm pasa kde mam asi 20 velkych strii ale su uplne blede, takisto mam este aj na zadnej casti ramien take blede jak koza, a mam aj z prednej casti ramien, tie su cervene a velmi ich vidno a vobec mi to nevadi. Proste nemas taku elasticku kozu, kedze to neni z nadmerneho tuku
ja si myslim, ze nejaky "defekt" krasy (ktory v skutocnosti ani nemusi byt defektom) nemoze byt zabijakom sebavedomia - mas trebars zeny, ktore maju male prsia - niektore z nich maju v poriadku sebavedomie a nevadi im velkost ich prs, ine su nespokojne a idu na plastiku - ale to im nepomoze so sebavedomim, akurat sa zbavia jednej z veci, ktora im V DOSLEDKU ich maleho sebavedmia zneprijemnuje zivot...tak isto krivy (a/alebo velky) nos ci strie ti neuberu na sebavedomi, iba ta mozu upozornit na to, ze ho nemas celkom ok.
nehovorim, ze mas vsetky veci vzhladove ignorovat - ak sa da nejakym kremikom, ako tu pisu, alebo podobne, tomu pomoct a nie je to prilis narocne, tka preco tu moznost nevyuzit...ale je velka skoda pre kazdeho cloveka, ak sa trapi takymito vecami viac ako je zdrave
ja viem ze zdravie je dolezitejsie a strie by mi nevadili, keby som si nemusela v lete obliect plavky... az tak sa netrapim kvoli tomu ale ked si mozem pomoct tak si radsej pomozem...
strie nikdy nezmiznú, akurát môžu vyblednúť aby boli menej vidieť a vôbec sa tým netráp, strie má takmer každá baba - či už preto, že prudko pribrala, rýchlo vyrástla, alebo sa jej napla pokožka počas tehotenstva... ja som s tým volakedy tiež mala problémy, chvíľu som používala taký nejaký krém od Avonu, bol tuším vo fialovom obale... ale už si nepamätám ako sa volal - a strie mi po ňom trochu vybledli. Môjmu bývalému sa to dokonca páčilo, vraj sú to také jemné cestičky - a všimol si to, až ked som ho ja upozornila - takže to neber príliš dramaticky, keby sme boli všetci dokonalí a bezchybní, boli by sme rovnakí a nudní
strie zabijak sebavedomia? bullshit! to je hlavne TUK! niekde ho je malo a niekde zasa privela
no tak choj do drogerky a kup si olejček proti striame pretehotne...a cvic...lebo u nas mladych sa to robí nejakým rýchlim pribraním alebo rýchlim rastom
preco hlavne baby ?? sak aj ja ich mam par na bruchu, a ako uz vela ludi napisalo nezbavis sa ich len zblednu ja ich mam raz blede raz tmave podla pocasia asi
napr kamarat ich ma po chrbte, velmi rychlo vyrastol, myslim ze za nejake 3 mesiace aj o 20 cm... ked ma plavky vyzera ako keby mal jazvy po bicovani a on si z toho robi srandu ze ma rad sado maso sex
@sandy114 ja mam to iste na spodnej casti, len to mam blede a mam tam chlpy takze z vacsej dialky to nevidno ale vela ludi mi povedalo ze to tak vyzera
@Lahura ak mas strie nemozes byt asi chuda ..jedina ze si bola chuda a potom pribrala alebo naopak ..ide o natiahnutie koze ,ktora sposobi strie ..pomaha slnko ,ale len vyblednu ..nezmiznu nikdy skus » www.sodermix.com/index.php?count... 〈=slk§ion=1 moze pomoct
@ooooo ja som chudá od malička a strie mám... nemusí byť tučná, stačí ak rýchlo vyrastie alebo rýchlejšie priberie.
@lahura ja mám strie presne ako ty, na zadku a na stehnách, ako už boli spomenuté nezmizne to a pokiaľ ich máš veľa a tiež pokiaľ máš málo pigmentu ako ja vie to fakt nepekne vyzerať... je pravda, vie to pekne zabiť sebavedomie, ale nemáme na výber, musíme sa s tým naučiť žiť... dnes už má strie veľa ľudí...
a odkial mas ze to je z tuku? to je ked sa ti natahuje koza. to mam aj ja. nieje to zabijak sebavedomia. ja sa za svoje stricko nezbavis sa ho. a preto sa musis zbavit toho komplexu. vadilo mi ale uz som sa s nim zmierila. hold modelka nebudes.
podla mna nemaju preco zabijat sebavedomie, kedze ich ma vacsina populacie, dokonca aj muzi...tiez nie som tucna a niekde sa mi objavili. jednoducho ich netreba brat ako nieco hrozne. je to normalna reakcia pokozky na narast svalov alebo tuku.
Môže to mať rôzny dôvod najčastejšie sú rýchli rast(to je môj prípad) ďalej tehotenstvo a obezita(ak vznikne za krátky čas). Neviem ja som to nemal až také hrozné a na chrbte som to ani neriešil. Môj brat to mal horšie až také do červena ale jemu to zmizlo asi po 4 rokoch(teda vybledlo) dával si na to všetko možné. A sebavedomie nerieš je to prkotina
aj ja mam na stehnacha na zadku a netusim z coho lebo som ani rychlo nevyrastla a ani nie som tucna alebo co takze neviem fakt...ale tak co uz no....vyzera to jak jazvy
Kedže si štíhla tak to bude tym že si zrejme rychlo vyrastla a koža nestíhala za tebou čo už, s tym nenarobíš nič, zbytočne sa nad nimi rozčuluješ kedže ešte ťa čakaju strie po porode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nehovorim, ze mas vsetky veci vzhladove ignorovat - ak sa da nejakym kremikom, ako tu pisu, alebo podobne, tomu pomoct a nie je to prilis narocne, tka preco tu moznost nevyuzit...ale je velka skoda pre kazdeho cloveka, ak sa trapi takymito vecami viac ako je zdrave
Mňam
no tak choj do drogerky a kup si olejček proti striame pretehotne...a cvic...lebo u nas mladych sa to robí nejakým rýchlim pribraním alebo rýchlim rastom
inac odporuca sa to kremovat...
@lahura ja mám strie presne ako ty, na zadku a na stehnách, ako už boli spomenuté nezmizne to a pokiaľ ich máš veľa a tiež pokiaľ máš málo pigmentu ako ja vie to fakt nepekne vyzerať... je pravda, vie to pekne zabiť sebavedomie, ale nemáme na výber, musíme sa s tým naučiť žiť... dnes už má strie veľa ľudí...