Ahojte chalani, ak nosíte retiazky na ruku, tak na ktorej ruke ju máte?, mám striebornú a je mi to jedno či na pravej alebo ľavej ruke ju budem mať, a čo vi? Pravá či Ľavá?, a baby, na ktorej ruke by ju chalani mali nosiť?
@anitchka gýč? A od ktoreho veku je to gýč? Keď si zarobíš na nejakú zlatú (pochybujem že aj striebornu), tak hovor že je to gýč. To čo chce človek nosiť nech nosí ja mam retiazky všeliake, ale nenosim ich a nikto mi ešte nehovoril že je to gýč
@5 to je nejaká blbosť ja som praváčka a nosím na pravej, dole si ich takmer nedávam, a keď už, tak zapnem aj ľavou rukou.. a na ľavej nosím hodinky alebo také bižutériové náramky
Ja na rukach nenosím nič aj keď by som strašne chcel ale vždy keď už mam nejaký naramok, retiazku abo hodinky na ruke ta ich nevydržím mať na ruke dlhšie jak deň 2 a musia isť dole furt mi na to ťahá oči keď napr v škole píšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale na krku retiazku nosím
inak tipujem že retiazky čo nosíš dávajú v Rusku na psov nech sú krajší