Strihali ste si už niekto sám vlasy? a ak hej ako to dopadlo??? ... pýtam sa preto lebo som dostala strašnú chuť ostrihať sa sama... a verím tomu že by som to skôr či neskôr oľutovala
ja si striham jedine sama, kazda jedna kadernicka mi vlasy zhovadila, a nebudem hladat kvalitne kadernicky tym, ze budem skusat .. tak sup sem a sup tam v kupelni a som ostrihana a sama zo sebou spokojna... a kebyze sa zhovadim sama, tak aspon za to neplatim
vzdy si striham sama vlasy a vyzera to lepsie jak keby idem ku kadernicke,lebo tie nikdy nechapu ked im vysvetlite co chcete za uces a hlavne ked im poviete ze skratit o 5cm vlasy a dobre ze vam neostrihaju pol metra a ked si sama striham vlasy a nahodou mi to nevyjde mozem byt nastvana tak sama na seba a nedam zato zbytocne peniaze,co za kadernicku hej ale to s amie ste nestalo zeby som si to na prd ostrihala
Samozrejme... keď som bola mladšia, tak častejšie a preto, že ma naši nechceli ostrihať/dať ostrihať a vždy to dopadlo celkom v pohode (hoci som to musela trocha opravovať) v súčasnosti si sama strihám rozštiepené končeky, lebo si viem predstaviť, ako by ma tie mrchy kaderníčky ošmikali
ja ofinu aj pred dvoma rokmi či kedy ksss také schodíky ale mne sa páčili teraz už radšej neexperimentujem aj ked ma tos trasne laka radsej sit ie vlasy farbym (lenze svine su strasne farbyodolne
ked som bola mala som sa tak vystrihala ze ma museli dat uplne dohola teraz asik pred tyznom som si ostrihala ofinu a je celkom fajn, len si najskor ostrihaj menej akosi chcela, a potom pristriuj,bo tiez skoncis na jezka
Pred pár rokmi som bola raz strašne nasratá, že mám husté vlasy, tak som sa rozhodla, že si ich zriedim, ale dopadlo to tak, že som ich niekde zriedila až príliš a mala miesta bez vlasov, takže som potom rok mala problém učesať sa tak, aby to nebolo vidno
A teraz si ich nestrihám, iba občas si podstrihnem končeky, ak ich mám veľmi rozšiepené, ale to tak maximálne centimeter.
Ja som si vlasy strihala tolko krát , že kebyže si tolko odstrihnem za jednu chvílku tak by som bola holovlasá.. a vždy to dopadlo dobre : mala som rovné vlasy ale urobila som si postupku a hneď to bolo lepšie už som si aj ofinu strihala asi tak 3x je to dosť ľahké Carrya neboj sa vôbec len zlahka strihaj
@plarika -presne aj kamsoke to tak spravili a ona mala vzdy dlhe vlasy,no ta sa sla zblaznit ,aj vlasy si sama farbim,lebo raz som si bola u kadernicky dat nafarbit vlasy,to rpvykrat ekd som si dala no a je to zbytocne a vela prachvo zato dam a neviem co vsetko mi tam nakyda na vlasy a pritom mi ta farba aj tak nevydrzi dlhsie,to si len oni myslia a umyvala mi vlasy brutalne horucou vodou,ot je co za napad ekd vlasy by s amali umyvat studenou,alebo len takou letnou vodou a vzdy ked ma cesu tak mi tak skubu celu hlavu ,ze nechapem azuz som tam asi 4 roky nebola a nepojdem uz nikdy
@wampirekiss- aku blbost si spravila? si bola nebodaj u kadernicky? vsak ty si chodila rok za kadernicku do skoly,sa ti ani necudujem ze si rpestupila,to tam boli aztake truby? ale ne sory jak urazam nejaku kadernicku,ktora ot cita,ale vacsina ludi s nimi enma dobre skusenosti,sak sami vidite
raz sa mi do hrebena zamotali vlasy a tak som si ich nejako zostrihala...ale bolo to strasne..jeden pramen kratky, iny zase dlhsi..tak som isla ku kadernicke a to mi to upravila
nie nie, ja len kaderníčke mojej milovanej dovolím, aby mi niečo spravila s vlasmi. aj keď som raz bola donútená odcvaknúť si sama ofinu, keď mi v brne horela ofina za záhadných okolností ale iba kúsok, ani nie pol centrimetra
Hej, raz som sa rozhodla,že sa sama ostrihám, že bude jedno kto mi to dodrbe, či ja či kaderníčka, bo som mala vždy šťastie na také, čo zrejme strihať ani nevedeli no a dopadlo to zle nebolo to najhoršie, ale ani žiadna sláva
boli uz take pokusy,a boli aj take ale co ked som prisla kun kladern..tak sa pytali kto vas strihal?ja ze no jaa.. no katastrofa...ja som uz vselico postavrala s tymi mojimi vlassmy...alesom s nimi spokojna,mam ich rada..
ja sa stale striham sama.. aj na prvykrat to dopadlo v pohode, ale treba mat na to v sebe isty cit.. ked sa budes strihat prvykrat, skus spravit nieco malo zavazne a zistis ci ti to ide
v zásade si strihám vlasy sama. kaderníčky sú svine, čo ti nevidia do hlavy a nevedia správne pojať tvoje vysvetlenie, ako si to praješ ostrihať. so sebou som spokojná
no ja mam taky zlozvyk ze sa sama striham hlavne ked mam slabu chvilku pri uceni nemam rovne vlasy takze nevidno ked tam mam take haky baky...ale po case potom vacsinou aj tak idem kadernicke nech to strihne nejak normalne
Poviem kadernicke: PODSTRIHNUT - a ani neviem ako mam vlasy o polovicu kratsie.. PRERIEDIT - a zostanu mi na hlave 3 vlasy.. NAFARBIT - a nakyda mi farbu do stredu čela.
Striham sa sama, farbim sa sama a striham aj kamaratky.. Este som sa neostrihala tak, ze by som s tym bola nespokojna.. Ked uvidim v casopise nejaky uces a paci sa mi to, tak sa tak ostriham.. Uz som nebola 4 roky u kadernicky a vobec nemam vlasy znicene, aj ked som mala v priebehu poslednych 2 rokoch vsetky farby na hlave okrem MODREJ
ano raz som sa ostrihala uplne na jezka bolo to hrozne a doteraz to lutujem lebo som mala pekne dlhe vlasy, potom som sla ku kadernicke a dosrala mi celu hlavu a bola este v horsiom stave ako ked som to robila ja. s toho pre mna vypliva ze nedoverujem kadernickam pretoze jej mozete povedat aky typ alebo strih chcete a ona vam s toho spravi taky uces ktory je uplne ze na hovno. odvtedy vobec neverim kadernickam
Ako ti poviem ja som si vlazy viac krat stihala sama a nieje na tom nic strasne staci len vediet co s tim a je to hehe ako ked sa chces ostrihat sprav to a ked to dohnojis tak behnes gu kadernicke upravi ti to a bude ziadny problem
raz som mala chut si ostrihat vlasy a tak som zobrala nožnice a odstrihla som si cely vrkoč vtedy som mala sai 30 centimetrovi hruby vrkoč no najprv to bola sranda ale ked som vydela moj vrkoč v ruke až vtedy som zistila čo som vlastne urobila a musela som si zarovnat vlasy a mala som ich po bradu ale oplatilo sa to od vtedy som si ich nestrihala iba trochu a teraz mam zase pekny hruby dlhy vrkoč
Ja si strihám len ofinku do šikma a celkom sa mi to darí vždy som spokojná . Vlasy si sama neviem ostrihat kedze mam postupku . Myslím si, že človek by sa nemal sám stihat ... predsa svoje vlasy zo zadu tak dobre ako kaderník nevidí. Aj ja by som chcela byť kaderníckou . Teraz studujem na skole ekonomickeho zamerania ale po tejto skole sup este na ucnovku - kadernícka . Je pravda ze kadernícky ak im povieme nech nám zostrihnu 5 cm, aj tak zostrihnu ovela viac , večinou keď máme poškodené končeky, aj mne sa to už stalo a aj vďaka tejto skúsenosti ked budem kadenickou tak si dám na to pozor a budem sa snažiť vyhovieť zakaznikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a potom vždy nadávam, že už to nikdy viac neurobím... a dúfam, že mi rýchlo dorastú... no hej a potom sa zas naserem a ostrihám sa
A teraz si ich nestrihám, iba občas si podstrihnem končeky, ak ich mám veľmi rozšiepené, ale to tak maximálne centimeter.
aj teraz ešte občas keď ma chytí amok že nič nevidím od ofiny
cca dva týždne dozadu som ale urobila faktickú blbosť teraz to mám všakovako dlhé
a odvtedy sa radsej sam nestriham
tak som sa musel sám.
a poznám jedného uja, čo sa pomocou zrkadiel sám strihá
Striham sa sama, farbim sa sama a striham aj kamaratky.. Este som sa neostrihala tak, ze by som s tym bola nespokojna.. Ked uvidim v casopise nejaky uces a paci sa mi to, tak sa tak ostriham.. Uz som nebola 4 roky u kadernicky a vobec nemam vlasy znicene, aj ked som mala v priebehu poslednych 2 rokoch vsetky farby na hlave okrem MODREJ
Takze kadernicka mi nechyba