prosím Vás, mám do školy vybrať nejakú nahrávku, vystrihnuť z nej kusok, potom za ňou nahrať svoj hlas a dať to na CD. taaakže nemam šajnu ako to spraviť tak ešte by som vedela stiahnuť video a konvertovať ho na m3, ale potom to potrebujem postrihať...
@3 sak tu nahravku z mobilu mas vo formate dakom asize tak ked ho das do compu hodis na mp3 a v audacity pridas ku tej stope co mas pesnicku a zlucis do jednej ako mp3, hotovo
@karchie skušala som to konvertoať na hentom ale stale tam vyskakoval nejaký error... tak sa ešte pokusim na tom downloaderi, už to sťahujem, tak uvidím či to pojde
ale ďakujem za všetky rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
youtube downloader a z youtube stiahni iba zvuk
dovi
ale ďakujem za všetky rady
...no tak mladá slečna stiahni si tú lamu! alebo to .ogg skonvertuj na .mp3 nejakým softom iným ak ti to treba...ale neviem načo by ti to bolo
ale prvé rady zaučinkovali, z youtube videa už je krátka mp3
no a keď máš mp3, tak ju iba otvor v audacity a a tam kde chceš niečo nové nahrať klikni myšou a stlač červené tlačítko na nahrávanie...