mala som aj hore aj dole ... zážitok ...a celkom sa mi páčilo ako to vyzeralo na zuboch a to že som si mohla vyberať farbu gumičiek....teraz mám síce rovné zuby ale vyzerajú tak ......prázdno a tuctovo?!
Chvalapánubohu mám, čo sa týka tohto, horné zuby temer dokonalé...žiaľ, je tam to temer... a spodné sú také... trošku...krivé...niektoré...ale tie vidím jedine ja a jedine keď si ich umývam, čiže strojček mi, našťastie, neni treba
mala som ho nosiť ale tá milá pani doktorka....(suka) mi ho stále nechcela dať, zakaždým mi natrhla peru a povedala že mám prísť o mesiac....tak po dvoch rokoch neúspešného žiadania o strojček som jej na hlásenie typu "čakám ťa tu o mesiac" odpovedala "tak čakaj " a viac tam neprišla....
mal som fixny, 2.5 roka - 12.1.2010 siel dole uz mal som ho rad, som mu vdacny za pracu, co vykonal a som na to patricne hrdy, ked som uz tolke peniaze do toho dal!
a teraz nosim platnicky, aby sa mi to nepokryvilo, a pozicioner na noc, aby sa mi posunuli sanky pekne nad seba, ako maju byt
ja už vyše 5 rokov v kuse strojčekujem 3 roky som mala fixný a teraz už cca 2 roky nočný
a hoci som si s ním odtrpela svoje a niekedy som nemohla riadne jesť,keď som ho mala čerstvo utiahnutý,viem,že to bolo pre dobro veci a som rada,že už nevyzerám ako veverička
asi dva roky som nosila nočny, ale bez uspechu. teraz to je so mnou asi tak, žeby som strašne chcela rovne zuby, ale strojček nechcem, nemam na to guraž asi tak
Nováčik, mám ho od augusta tuším... Ja mám s nimi aj iné problémy trošku, ale zatiaľ ten výsledok, ako rýchlo a ako krásne mi ich vyrovnalo... Keď som to ráno zbadala, taká veľká zmena za noc, som sa skoro rozplakala, kks
A hej, moja zubárka to chce stihnúť do osemnástky, a ešte mi dať aj na dolné... no... neviem.
tak ako grietusha mam uzasne rovne zuby, hlavne horne, na dolnych mam nalavo jednu stolicku trosku retardovanu.
a 7 rokov som nebola u zubara.
a po 7 rokoch bezzubarcenia a sucasnej zavisti mojich zubov zo strany okolia mi moja doktorka povie, ze ci nechcem strojcek, lebo podla nej mam predkus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@viollin potrebuješ?
teraz mám zuby ako upír....
a teraz nosim platnicky, aby sa mi to nepokryvilo, a pozicioner na noc, aby sa mi posunuli sanky pekne nad seba, ako maju byt
VYSLEDOK JE KRASNY, odporucam kazdemu!
a hoci som si s ním odtrpela svoje a niekedy som nemohla riadne jesť,keď som ho mala čerstvo utiahnutý,viem,že to bolo pre dobro veci a som rada,že už nevyzerám ako veverička
A hej, moja zubárka to chce stihnúť do osemnástky, a ešte mi dať aj na dolné... no... neviem.
a chcela som ho kvôli medzere medzi zubami, ale zubárka povedala, že to je vraj sexy a nedala mi ho.
ale tak čo, niekto má medzeru vo vedomostiach, niekto medzi hornými jednotkami. som z tej lepšej varianty medzier
a 7 rokov som nebola u zubara.
a po 7 rokoch bezzubarcenia a sucasnej zavisti mojich zubov zo strany okolia mi moja doktorka povie, ze ci nechcem strojcek, lebo podla nej mam predkus.
no, asi potrebuje silnejsie okuliare uz.