vyskusaj uvidis pripadne ked to bude vadit tak si das este raz prepichnut jazyk ak budes chciet prepichnitie jazyka je otazka niekolych minut takze to neni az taky problem.
@1 teda myslim to tak ze ked to bude prekazat das si prec piercing ale to sa ti do niekolko hodin zrastie takze az ked ti daju dole strojcek tak znova preprichnut ak budes chciet...
@tongue nemyslím si, žeby to nejk prekážalo Jedine ak by si sa rozhodla dať ten najnovší strojček čo je ( tie sa namiesto lepenia z vonkajšej trany dávaju n vnutornu stranu zubov )
@laurittav ja som tiez uz strojcek mala ale zubarka mi ho dala prec lebo ja viem prekusit zelezo a nedala mi ziaden na noc a pokrivili sa mi naspat .. keby som isla zas k nej tak ma posle do p..prec .. ona mi hovorila ze mam jest STALE kasovite jedlá (ach)
z blizkej skusenosti viem, ze tie vnutorne strojceky INCOGNITo nemozu byt s piercingom na jazyku, ale tie priesvitne neviditelne dlahy-INVISALIGN mozu, kamaratka aktualne funguje na 23dlahe invisalignu s piercingom a bez problemov
by som tiez potreboval .. sa mi posunula jednicka dole dopredu ale som rozmyslal ci to nema suvis s osmickou co mi narastla a mi to tlaci na zuby .. lebo tiez som nosil desat rokov strojcek na noc a po jeho vysadeni polroka sa mi zacali krivit. zbytocne chodenie k zubarke a zubarovi kedze sa mi zo strojceka kazili zuby
Srandaa, no veď toto. To je jasné, keď si nemala na noc. Ja ho stále ešte musím nosiť ale trošičku sa mi rozostúpili.
No tak to hovorila aj mne, že ani chlieb nemôžem iba bez kôrky, že nesmiem žuvačku a podobné veci. Ale ja som to nejak nedodržiavala, dalo sa mi jesť v pohode všetko tak som jedla.
@laurittav ten system v zadu ktory bol okolo celeho zuba , neviem ako sa mu nadáva to sa mi stale podarilo rozkusnut , ale ona mi nedobre roztiahla zuby na zaciatku a stale mi ten kruzok musela zbrusit ze bol o viac ako polovicu tensi tak sa mi to stale podarilo rozhryznut .. asi po tretom pokuse to opravit mi povedala ze nema nervy liecit ma tak sa na to vysrala .. a nedala mi nic na noc so slovami '' a teraz dufajme ze sa nepokrivia naspat'' .. akoo (ach) .. teraz chcem strojcek spat , ale k inemu zubarovi pojdem a zato neviem ci by nevadil ten piercing.. dufam ze nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takže úplne v pohodičke
alebo sa opýtaj zubárky, ktorá by ti ho mala dávať, že či to môžeš mať
ale ja v tom problém nevidím
myslim si ze by to vobec nevadilo
Pre bohaaa, to sa ti ako podarilo?
Srandaa, no veď toto. To je jasné, keď si nemala na noc. Ja ho stále ešte musím nosiť ale trošičku sa mi rozostúpili.
No tak to hovorila aj mne, že ani chlieb nemôžem iba bez kôrky, že nesmiem žuvačku a podobné veci. Ale ja som to nejak nedodržiavala, dalo sa mi jesť v pohode všetko tak som jedla.