Ahoj Mám pár otáziek pre tých, čo majú/mali rovnátka. vyzerá to tak, že budem mať rovnátka na hornom rade zubov.. Nebojím sa ani tak bolesti, ako tej ceny DD.. Koľko cca stojí fixný strojček na horný rad zubov? Bolí to? Prosím všetko podrobnejšie.
nič, lebo to platí poisťovňa.. samozrejme, pokiaľ máš stomatológa štátneho a nepotrpíš si na nejaké zvášť nároky, tipu keramický biely strojček atď.. v opačnom prípade (súromný stomatológ, biely keramický strojček) si účtujú celkom dosť
@vladoko poisťovňa hradí len čiastočne a aj to len do 18r ...ja mám klasický kovový strojček, nechodím ani k súkromnému stomatológovi a celková suma by mala byť niečo okolo 800€
@1 Hej nič nestoji -,- ! Potom kde mi zmizlo zatial nejakych 300€?
Na jeden rad zubov zaplatim JA cca 250€ (Na začiatku som dal asi nejakých 30€, horný 120, dolný 120 cca, a potom každý mesiac 3€ /dávam/ po dobu dvoch rokov približne) Lenže zachvíľu budem mať 18 teda asi 6€? Plus nakoniec spomínala 100€ (asi snímateľný alebo čo) .. ale zavisí odľa mna aj od kraja, v ktorom žiješ
ja som ho mala do 18 rokov, horný aj dolný ma dokopy vyšli 1000€, polovicu platí poisťovňa. teda dokopy horný dolný stojí 2000€ (se vším všudy, návštevy, výmena drótika,.. všetko proste) a teda ejden rad 1000€.
ale záleží od zubára, už som počula aj o dosť nižších aj vyšších cenách. normálne zubár ti to vie všetko presne naceniť.
ale radi sa na tom nabaľujú a predlžujú liečbu, bratovi vyrovnal oba rady za ani nie rok, lebo išiel mať 18 a keby sa to nestihlo do 18 tak mu ich nedajú naši rovnať vôbec, lebo to bolo drahé. tak zrazu sa dalo vyrovnávať aj za trištvrte roka, nie za dva.
@vladoko Neplatí to ani do žiadnych 18tich rokov. Poisťovňa ti do 18tky preplatí pár šupov, rozumej od 40 do 100 eur a ty zaplatíš zvyšok rozumej 700-1200 eur za jedno zuboradie.
Nebolí to vôbec. V stredu mi ho zubarka dala dolu. Naozaj to nebolí a cena? Email.. my sme to platili po stupne.. takže to ani také dráhe nevyzeralo byť. Ale za dávanie dole a datie nočného si vypýtala 300€ ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Na jeden rad zubov zaplatim JA cca 250€ (Na začiatku som dal asi nejakých 30€, horný 120, dolný 120 cca, a potom každý mesiac 3€ /dávam/ po dobu dvoch rokov približne) Lenže zachvíľu budem mať 18 teda asi 6€? Plus nakoniec spomínala 100€ (asi snímateľný alebo čo) .. ale zavisí odľa mna aj od kraja, v ktorom žiješ
ale záleží od zubára, už som počula aj o dosť nižších aj vyšších cenách. normálne zubár ti to vie všetko presne naceniť.
ale radi sa na tom nabaľujú a predlžujú liečbu, bratovi vyrovnal oba rady za ani nie rok, lebo išiel mať 18 a keby sa to nestihlo do 18 tak mu ich nedajú naši rovnať vôbec, lebo to bolo drahé. tak zrazu sa dalo vyrovnávať aj za trištvrte roka, nie za dva.