Neviete prosim vas kolko by stalo utahovanie strojceka v usa? na svk mi ho daju a usa by ho bolo treba len dotiahnut..resp. ina otazka.co sa stane ak ho budem mat 10 nedoiahnuty ? dik
btw. myslite, že dotahovanie je v ramci poistenia?
@sorum Ak ho ešte nemáš, tak by som si ho na tvojom mieste nedávala. Ono ti nestačí ho doťahovať, ale aj meniť tie gumičky a to by som asi neriskovala tam. A ak s tým nič nebudeš 10 mesiacov robiť, tak ti bude celý strojček na dve veci, lebo po cca mesiaci ti to všetko povolí a nebude ti to tie zuby posúvať
@ress takže mam čakat dva roky ? -.- super...aale doteraz som mal celustny (nie ZUBNY) storjek ktorými posnul clesut..som mal 1,1 predkus teraz mam 0,6...takže..ten co mam teraz celustny (snimatelny) by som mal nsoit dalsie dva roky aby sa mi neposunuli celuste naspat?
@sorum lepsie riesenie: daj si vyrobit nocny strojcek na zuby. co sa tyka zubou v USA tak tam je cenovy rozdie velmi velky. v niektorych pripadoch od 10nasobku az po 1000nasobok ceny ako u nas ale myslim ze len dotiahnutie v USA bude stat len niekolko stoviek, nie viac.
záleží od doktora, od štvrte v ktorej sa nachádza, od mesta, štátu, atď. ale moja kamarátka ktorá žila v USA mala strojček a hovorila že platila 100 až 200 dolárov za doťahovanie strojčeka
@sorum Veď rob ako chceš, len ti hovorím, že pokiaľ sa s tým 10 mesiacov nebude nič robiť, tak ti to bude na nič a len zbytočne za to vyhodíš peniaze Skús sa ešte opýtať svojho zubára, či ti nemôže dať ten nočný, alebo si nechaj ešte ten čo máš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov