ja ho síce ešte nemám ale v najbližšej dobe bude...v mojom okolí homá pomerne veľa ľudí a bolí ich to len po kontrole, keď menia drôt príp. zámky a tak...
len nechápem, že prečo "malý fixný strojček" si napísala:/
ale šak neni to až také hrozné. Ja mám fixný a som si myslela, že ani spávať nebudem, ale fakt je to v pohodke. Len keď máš v ústach už piaty drôt, tak už ti nie je bohvieako... ale to trvá len prvých tri dni a potom pohoda. len nechápem, prečo je tam to "malý" fixný strojček
zúbky bolia po nalepení strojčeka pár dní, nemôžeš jesť bezhlavo, sú citlivejšie (mňa boleli asi tak 4-5 dní, aj to len keď som jedla - dá sa to vydržať). počas nosenia nebolí, iba , ako už bolo spomenuté, keď niečo s tým strojčekom teta zubárka robí. smelo do toho
no to je taky strojcek co ti da lekarka na zuby a neda sa dat dole....a nosis ho az kym sa ti nvyrovnaju zubky...ja som ho mala 10 mesiacov a prve tri dni nemozes do nicoho kusat len si odlamovat a tak vkladat do ust no a asamotne davanie strojceka neboli len to je kusa neprijemny pocit ked ti davaju zeliezka do strbinky medzi zuby ale da sa to vydrzat...neboj sa nicoho
ja uz sa tesim ked to bude fuc vraj cez prazky...ovela horsie ako nosenie strojceka je napr vyberanie osmiciek-zubov mudrosti...to ta tez moze cakat ak mas schopneho zubara a samozrejme ak mas osmicky lebo keby ti zacali rast o par rokov mohli by ti zas rozhadzat usmev...mne vyberali vsetky 4...na dvakrat som choldila ako taka spuchlinka
ty kkz to co za chujoviny riesis... a s takou prezyvkou.. viem kdo si... a mas iny nick... hanbis za prispevky... to som fakt nevedel ze sa tu take kktiny riesia..no fuj!!! alebo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ae fixny je tusim taky, co mas stale na zuboch...
ja ho síce ešte nemám ale v najbližšej dobe bude...v mojom okolí homá pomerne veľa ľudí a bolí ich to len po kontrole, keď menia drôt príp. zámky a tak...
len nechápem, že prečo "malý fixný strojček" si napísala:/
Inak podobna diskusia tu uz tusim bola, tak radsej pred vytvorenim novej vzdy pozrite, ci sa to tu uz nenachadza, nech sa to tu zbytocne nemnozi