Prave mi dali gumicky na zuby ktore sa davaju pred strojcekom...chcem sa spytat ze ci aj vy ste mali taky divny pocit ze vam to ide kazdu chvilu vypadnut...?
Inač mňa by zaujímalo, že ako to tam vlastne dajú? Ako je to pripevnené, aby to spĺňalo účel a aby to držalo, ale dalo sa to dať dole, bez vŕtania dier do zubov?
@8 ale ved mna tie gumicky neboleli ked mi ich daval..to ta bolelo?alebo tych 24 hodin po tom?a tiez ti to robil tak ze najskor gumicky jeden den a druhy den strojcek?
mne to dali mal som ten istý pocit ako ty....potom ma začali nehorázne boleť zuby a keď mi spravili strojček tak ma ešte pár dní boleli zuby...dosť napiču to bolo
niee nemala....ale strasne ma to vtedy bolelo...a to este ked ti daju draaaty to uvidis tu bolest a dietu...asi 3-4 po tom som sa nemohla poriadne najest...ale vsetko sa da vydrzat a dufam ze uz to pojde coskoro dole....
so strojčekom mám toľko skúseností že až až gumičky sú naprd, lebo ti to môže hocikedy vypadnúť. Mne napríklad raz vypadla hneď v ten deň, ako som došiel od zubára. A to som len polievku jedol a cítil som, že nejak ma tam nič netlačí. A stavím sa, že keby som sa hrabal vtedy vo svojich sračkách, tak by som ju tam našiel
no to nechapem... ja mam klasicky normalny strojcek na zuby... a asi ani neviem o com hovorite ... nevadi... al hlavne je, ze narovnavanie zubov boli ako svina a bude vzdy boliet po dotahovani.. prajem pevne nervy... ale to si casom zvyknes
no stavim sa ze este nemate v ustach zeleziarstvo ako ja to znamena 3 strojceky a pomedzi horne a dolne zuboradie x gumiciek a tie droty na zuboch vyzeraju ako klky v creve
inak tie gumky ti vypadnu je to normalne aj ked zubar potom mozno bude trochu penit a boli to tak prvy rok potom je to uz ok a ak nahodou najdes tabletky ktore na tu bolest zaberaju daj vediet
@0 Myslím, že je to normálne. Predtým, ak si strojček nemal, tak chvílu bude trvať, kým si zvykneš. Ono je to možno aj o psychike trochu, že sa na ten strojček veľmi sústredíš.
je veľmi pravdepodobné, že časom sa to zlepší
no..dikes vam pekne dnes trpim druhy den, a uz sa to aj zlepsuje trochu..ale vcera to bolo riadne a to ak ma ide boliet takto furt ked mi to zatiahne tak zomreem aspon ze usta viem zatvorit
@22 nocny je horsi, rano ho treba hladat kam vypadol a kyvu sa velmi zuby po nom, kedze neni na nich staly tlak @25 ja neviem mna to zo zaciatku vobec nebolelo ani po dotahovani, aj dnes som mal jedno ale raz mi tam dala nejaku modifikaciu a vtedy som citil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak tie gumky ti vypadnu je to normalne aj ked zubar potom mozno bude trochu penit a boli to tak prvy rok potom je to uz ok a ak nahodou najdes tabletky ktore na tu bolest zaberaju daj vediet
je veľmi pravdepodobné, že časom sa to zlepší
@25 ja neviem mna to zo zaciatku vobec nebolelo ani po dotahovani, aj dnes som mal jedno ale raz mi tam dala nejaku modifikaciu a vtedy som citil