Ahojte, mám elektrickú gitaru, na ktorú som si kúpil nové struny Martin
samozrejme kamarát na gitare hral a odtrhal mi predposlednú čiže druhú od dola
Chcem si ju dokúpiť len tú jednu a čo mám napísať nejsom žiadny gitarista ale chcem tú strunu a neviem p
no to je v tom ze neviem aku hrubku pouzivas preto by som volil celu sadu,moze ti to spravit sarapatu ak das inu hrubku co sa tyka zvuku..alebo ak mate v meste hudobniny tak tam zajdi a neh ti poradia
teoreticky by na vyrobcovi nemalo zalezat, ale skutocnost je taka, ze by si mal pouzivat struny od jedneho vyrobcu, struny od inych nie su identicke...
ked ti praskne struna na starsich strunach urcite by bolo vhodne vymenit celu sadu..
ale ak si uplny zaciatocnik, tak limitujucim faktorom u teba nebudu struny, takze je asi jedno, aku tam das.. ale aspon sa snaz dodrzat hrubku danej struny
zo skusenosti ti odporucam si kupit vsetky nove, vyberies jednu, co potrebujes a ostatne budes mat do zalohy... personal by ti ich mal aj vymenit, ked pekne poprosis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A nemusí to byť rovnaká značka, len tá hrúbka musí sedieť
teoreticky by na vyrobcovi nemalo zalezat, ale skutocnost je taka, ze by si mal pouzivat struny od jedneho vyrobcu, struny od inych nie su identicke...
ked ti praskne struna na starsich strunach urcite by bolo vhodne vymenit celu sadu..
ale ak si uplny zaciatocnik, tak limitujucim faktorom u teba nebudu struny, takze je asi jedno, aku tam das.. ale aspon sa snaz dodrzat hrubku danej struny
zo skusenosti ti odporucam si kupit vsetky nove, vyberies jednu, co potrebujes a ostatne budes mat do zalohy... personal by ti ich mal aj vymenit, ked pekne poprosis
btw. tuto mas link na solo strunu, hrubka 0,13, co odpoveda H-cku z desiatok
» www.muziker.sk/gitary/struny-p...
h
g
A
E
e
h
g
d
A
E