Zdravím, chcel by som sa spýtať na Váš názor. Som maturant prihlášky podané a rozhodujem sa medzi Aplikovanou Informatikou na STU a Informatikou na TUKE. Napísali by ste mi nejaké klady a zápory škol prosím. Bývam pri Prešove čiže Tuke by bolo blizsie no
@marecek95 TUKE má FEIku. Ona je zameraná skôr na elektro a programko je tam nejaký doplnok. Nevenuje sa tomu až tak.
Samozrejme netvrdím, že škola s teba urobí špičkového programátora, to asi žiadna, pretože každá ti dá len základy a je na tebe, či sa budeš venovať štúdiu.
Čo som počul tak na STU dosť robia projekty samostatne, prípadne skupinovo. Všetko čo viem, viem však iba z rozprávania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A áno, STUčka je najvšetko slovenská univerzita, a TUKE má hnusný campus rozosraný po celom meste s celkom vtipnými presunmi.
Samozrejme netvrdím, že škola s teba urobí špičkového programátora, to asi žiadna, pretože každá ti dá len základy a je na tebe, či sa budeš venovať štúdiu.
Čo som počul tak na STU dosť robia projekty samostatne, prípadne skupinovo. Všetko čo viem, viem však iba z rozprávania...