Chcem sa spýtať či niekto chodí na túto školu a presnejšie na odbory: biotechnológia a technológia potravín, chemické inžinierstvo alebo chémia, medicínska chémia a chemické materiály. A tým ďalšiu otázku aký to je odbor, čo sa týka náročnosti a tak, neja
konkretizuj otazky... co chces pocut na taku otazku? ze tie odbory su dobre/zle, tazke/lahke a ze v jedalni varia chutne a lacno? mimochodom ta fakulta na co sa pitas je FCHPT. STU je cela univerzita -.-
nie je to tazke tato fakulta,casto vyhodzuju zo stu prave preto,ze sa slaby podpriemer sem hlasi,najme ti,ktori nevzali na medicinu a podobne,a potom ich vyhodia aj z tadeto
@zamidari viem že STU je univerzita a nie fakulta, ale nevedela som aká je skratka pre katedru.. a vieš, že ani ja neviem na to odpovedať ? .. ja by som sa chcela tak všeobecne informovať, či sa to dá zvládnuť, aj keď nie som z gymnázia, nematurujem zo všeobecnej chémie a čím sa asi líšia tie odbory najviac, čiže v ktorom, čo dominuje
@gabushka poznam niekolko ludi co nematurovali z chemie a na tejto fakulte maju prospechove stipendia, a hlavne sa nenechaj zmylit ze to je hlavne o chemii, fyziky je tu viac nez dost
Tak si tu čítam všetky vaše otázky a reakcie na ne a musím reagovať (aj keď pôvodne som chcela iba čítať...)! Nemáte ani "šajn" čo je biotechnológia a čo "výživa-kozmetika-ochrana zdravia".... hlavne tí, ktorí tu sebavedome odpovedáte na otázky stredoškolákov, ktorí sa chcú niečo dozvedieť o FCHPT.... píšete BLUDY! Píšete, že študujete niekoľko semestrov na tejto škole a teda viete im poradiť.....10% odpovedí je pravda!!!!....ste úplne mimo...pýtajte sa mňa....Zamidari je "chytrolín", niečo vie ale väčšinou tuší a háda.....reálne tu študuje, ale bioprogram určite nie....Načo ti je Ičko???? každá firma bude za pár rokov biotechnologická..... na konkurze ťa "preští" každý lepší biotechnológ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ocel ma hustotu 8000 kg/m3, voda ma hustotu 1000 kg/m3. Preco sa lod ktora je takmer cela z ocele nepotopi?
ale niekoho to bavi
@synlasky to bola otazka v kvize pre potencionalnych uchadzacov, nie na odstrasenie. aj tak si myslim, 60% maturantov by na to nevedelo odpovedat
Inak myslím že skor 60% učnovkárov by nevedelo zodpovedať ale maturanti by hádam aj vedeli
@interrupcio píšem