Ahojte Prosím vás, je tu niekto kto študuje na STU?? chemická fakulta? Rada by som sa opýtala ako hodnotíte túto VŠ a štúdium na nej, a prosím vás biotechnologia potrev. technologia, nejako sa to líši na štúdiu, resp. či sa tam dá zamerať buď na bio
@kikushenka nie, 2 semestre fyziky, uz som to aj spominal ale "zabija" preto lebo sa tam dostane uplne kazdy, aj taky co ma znalosti na urovni zakladoskolaka
na picu, jeb na to... kolko je biotechnologickych podnikov na slovensku? 3? tento rok zobrali 280 studentov a biotech je aj v trnave aj v nitre... takze perpektiva ziadna
interrupcio ja som si myslela že s týmto odborom sa nemusím uchádzať o zamestnanie práve v biotechnologických podnikoch ale má to širšie zameranie A ďakujem všetkým za odovede A čo sa týka matematiky a fyziky tak ako to je s tým zabíjaním?
Neeeeskutočne ťažká škola, jedna z najťažších na Slovensku...Skúška z fyzikalnej chémie? letel tam každý prvý nič pre lenivcov a pre ľudí bez logiky a samozrejme chémia a fyzika sú zabijáky
@laiska ďakujem za povzbudenie Študuješ tam? Tak ja nie osm lenivá, a chcem to študovať, takže hádam to bude nejaká motivácia Myslíš, že gymo je dobrý základ, či nejaké doučko?
Môj frajer je druhák a poviem ti, on je poriadna hlava na chémiu, aj na fyziku a má teda dosť problémy...tam sa s tebou nehrajú...aj on chodil na gympel...ako základ no je to fajn....doučko netreba, kedže sa berie bez prijímačiek
@laiska Aha Tak ja viem, že je to tam ťažké , ale tak uvidím potom keď to nebudem zvládať tak to budem riešiť potom, nevzdám sa skôr ako som vôbec začala Uvidíme... A ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale aj ja mám otázku, .je tam okrem vyučovaných predmetov chémia, matika, fyzika vo velkej miere zastúpená biológia?
@smajlo18 biológia je jeden semester
poznam odtial vela ludi, ak by si chcela kontakt, napis
a co sa tyka toho, ze zabija u nho to, ze "zabija" znamena, ze mal ledva za A. lebo za cele studium dostal tusim len jedno Bcko
Neeeeskutočne ťažká škola, jedna z najťažších na Slovensku...Skúška z fyzikalnej chémie? letel tam každý prvý nič pre lenivcov a pre ľudí bez logiky a samozrejme chémia a fyzika sú zabijáky
inak najlepšia fakulta.
Môj frajer je druhák a poviem ti, on je poriadna hlava na chémiu, aj na fyziku a má teda dosť problémy...tam sa s tebou nehrajú...aj on chodil na gympel...ako základ no je to fajn....doučko netreba, kedže sa berie bez prijímačiek
No ved ja si tam tiež dávam prihlášku, ale iba ako poistku nechcem tam ísť ani za svet ale ked budem museiť, tak čo už