poznam cloveka co studuje chemicke inzinierstvo a tusim ma tento semester 37 hodin... neviem ako si na tom vseobecne ci si zvyknuty sa ucit a tak ale jemu ta skola zabera hrozne vela casu a namahy...
V brozurach je chemicke inzinierstvo popisane velmi zaujimavo, uplatnenie je dobre. Ale tak matiku, fyziku rok nemam. Zato by mi bolo luto "obetovat" biologiu.
Som strasne nerozhodny, co sa tohoto tyka. Spoluziacka, ktora sa tiez rozhoduje medzi tymito dvoma odbormi je tiez bezradna
Preto hladam niekoho s konkretnymi skusenostami aby trochu povedal svoje dojmy.
Viem, ze rozhodnutie bude aj tak len na mne, no informovat sa nie je naskodu.
@ennui caves, ja mam presne ten isty problem ako ty prihlasky mam uz podane na medicinu, lenze pri medicine si clovek nemoze byt isty, ci ho aj zoberu... preto zvazujem este poistku okrem biochemie na STU, bola som aj na letnej skole, bolo tam super, ale zistila som, ze to chemicke inzinierstvo je asi narocny program, myslim, ze je tam dost tazkej matiky, fyziky, chemie, ale zasa si myslim, ze ked to cloveka bavi a ma aj filipa, tak sa to da. Neviem, myslim si ze to chem, inzinierstvo je viac o chemii ako biole. Co sa tyka tych biotechnologii,j tam si este asi dam prihlasku, len treba uz pohnut.. a pocula som, ze je tam tazka fyzika a matika hned v prvom rocniku. Ale vyzera to zaujimavo. Takze good luck
Ej, tak to ti drzim prsty i ked konkurencii by sa asi nemalo co
Ja trochu banujem, ze som si podal uz prihlasku na Ch. inzinierstvo, lebo to som podaval este ked som na medicinu posielal prihlasky. Zbytocne skoro, unahlil som sa po prehliadnuti brozuri Na papieri to vyzera lakavo, len ci by ma to aj bavilo a to si nie som isty Skoda poplatku za prihlasku no
S najvacsou pravdepodobnostou si dam aj tu Biotechnologiu a ked nevyjde medicina tak budem mat cas sa este rozhodnotu
Rad si precitam kazdeho kto ma info z tychto odborov
ja by som mala tiež otázku,chcela by som ísť na biotechnológie,keďže som si tu prečítala aká ťažká je matika a fyzika tak som si z toho dala semináre a aj z toho budem maturovať,ale čo ak do vtedy budú robiť prjímačky? to by boli asi z chémie?
Ja tiež uvažujem nad tou biotechnológiou a potrav. techn. lenže sa obávam práve tej fyziky a chémie, keďže v škole mám najradšej biologiu a matiku
@enniu Na chemickom inžinierstve veľa bio podľa mňa nebude, ja sa jej tiež nechcem vzdať a preto volím skôr biotech. a potr. tech ikeď ešte nie som úplne rozhodnutá či ísť alebo nie
@ennui ale kaslem na to, konkurencia-nekonkurencia, aj tak ti drzim palce a asi si teda dam na tu STU ako je to s prihlaskou? treba ju aj vytlacit? ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tyka sa to STU
@rencita
Ktory obor studuje?
@interrupcio
To je jasne.
V brozurach je chemicke inzinierstvo popisane velmi zaujimavo, uplatnenie je dobre. Ale tak matiku, fyziku rok nemam. Zato by mi bolo luto "obetovat" biologiu.
Som strasne nerozhodny, co sa tohoto tyka. Spoluziacka, ktora sa tiez rozhoduje medzi tymito dvoma odbormi je tiez bezradna
Preto hladam niekoho s konkretnymi skusenostami aby trochu povedal svoje dojmy.
Viem, ze rozhodnutie bude aj tak len na mne, no informovat sa nie je naskodu.
Ej, tak to ti drzim prsty i ked konkurencii by sa asi nemalo co
Ja trochu banujem, ze som si podal uz prihlasku na Ch. inzinierstvo, lebo to som podaval este ked som na medicinu posielal prihlasky. Zbytocne skoro, unahlil som sa po prehliadnuti brozuri Na papieri to vyzera lakavo, len ci by ma to aj bavilo a to si nie som isty Skoda poplatku za prihlasku no
S najvacsou pravdepodobnostou si dam aj tu Biotechnologiu a ked nevyjde medicina tak budem mat cas sa este rozhodnotu
Rad si precitam kazdeho kto ma info z tychto odborov
@enniu Na chemickom inžinierstve veľa bio podľa mňa nebude, ja sa jej tiež nechcem vzdať a preto volím skôr biotech. a potr. tech ikeď ešte nie som úplne rozhodnutá či ísť alebo nie
Hej, vytlacit a poslat klasika