O rok maturujem a chcel by som ísť na výšku...Z rôznych fór som došiel k záveru že FIIT je asi tá najlepšia voľba...no potom som narazil na nich...na blogy.Prekvapivo som ich našiel dosť a v každom bolo zmienené že FIIT je strata života..času...nervov.Chy
Take blogy vacsinou pisu ludia, ktori FIIT nezvladli a potrebuju si ospravedlnit vlastnu neschopnost.
Nie je to zazracna skola, ale ziadny odpad to takisto nie je.
ako hovorí @2 , tiež som čítal podobné veci kedysi. Na FIIT sa síce dalo naraziť na riadnych exotov v radách vyučujúcich, ale boli to skôr výnimky. A mám pocit, že sa to už celkom dáva do normálu. A hlavne vo vyšších ročníkoch si už študent môže vybrať naozaj kvalitných pedagógov.
čo sa týka náročnosti inf. na FIIT a aplikovanej inf. na FEI, tak vyliati študenti z fiitky často išli doštudovať na feiku. Nie opačne.
ja na druhu stranu poznam dvoch ľudí z feiky a jedneho z fitky, obi traja dokončili a obi traja hovoria že je chyba ísť tam, že tá škola ti proste nedá to čo potrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nie je to zazracna skola, ale ziadny odpad to takisto nie je.
čo sa týka náročnosti inf. na FIIT a aplikovanej inf. na FEI, tak vyliati študenti z fiitky často išli doštudovať na feiku. Nie opačne.