Ahojte, frajer študuje na STU odbor PSA, je štvrtak, tento rok ma byt bc... lenže teraz mu skončilo skúškové a jednu skúšku nespravil ani na 3. Krát.. a teraz tvrdí že nemôže ísť do letného semestra, ze bakalárka sa mu posúva o rok a vôbec to nechce
A vôbec to nechce riešiť.. ale podla mňa by sa s tým dalo niečo spraviť, len ešte nie som na VŠ tak neviem ako to chodí.. má s týmto prosím niekto skúsenosť alebo by vedel poradiť??
Hm? Asi je to na každej škole ine. Ja poznám školy, kde sa dá predmet opätovne zapísať na další semester a dokonca aj na další rok bez toho, aby si musela predlžovať. Nech sa ide opýtať na študijne ako to u nich chodí.
Ok kedze este nechodis na VS:
- ked ma raz predmet v zimnom semestri, nemoze ho len tak spraviť v letnom, pretoze logicky je to predmet zo zimneho semestra a otvarat sa bude znova az v zimnom semestri. Jedine sa to da tak, ze sa so skusajucim dohodne, ale to u nas vobec neakceptovali.
- ano presne pre toto su tie koncove rocniky naprd lebo tam proste 'cez tu statnicu' to nestihnes preniest a tak predlzujes o rok, si v medzirocniku.
- takisto moze mat navazny predmet v lete,ktory tym padom ze nema ten zo zimy nebude moct spravit.
Je tam vela alternativ a vseobecne na STU su tieto terminovacky prísnejšie ako na UK, takze je velka pravdepdobnost ze bude predlžovať studium.
Zvyčajne je to tak, ak nespravis predmet prenášas do ďalšieho ročníka. Ale počas mojho štúdia som sa stretol aj s tým, že žiak nespravil v zimnom a v letnom sa dohodol som skusajucim a spravil. Všetko záleží od pedagóga a ako tá má v láske.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
- ked ma raz predmet v zimnom semestri, nemoze ho len tak spraviť v letnom, pretoze logicky je to predmet zo zimneho semestra a otvarat sa bude znova az v zimnom semestri. Jedine sa to da tak, ze sa so skusajucim dohodne, ale to u nas vobec neakceptovali.
- ano presne pre toto su tie koncove rocniky naprd lebo tam proste 'cez tu statnicu' to nestihnes preniest a tak predlzujes o rok, si v medzirocniku.
- takisto moze mat navazny predmet v lete,ktory tym padom ze nema ten zo zimy nebude moct spravit.
Je tam vela alternativ a vseobecne na STU su tieto terminovacky prísnejšie ako na UK, takze je velka pravdepdobnost ze bude predlžovať studium.