Čo si myslíte o STU v Trnave konkrétne obor Aplikovaná informatika a automatizácia v priemysle. CHodíte na tú školu, pokial ano, tak čo by ste mi odporúčili. dakujem za odpovede
ja tam chodim... ale odbor ppt... poznam aj ovela tazsie skoly (skrz kamaratov/kamaratky)... pocas semestra to vacsinou byva leharo... iba zadania... ale ked pride skuskove (+ zapocty) tak sa clovek zapoti... najtazsia je fyzika, matika... tam je strasne mala uspesnost... hovori sa ze ak mas to, tak mas bc ... aj ked odbor aia nepoznam, tam maju asi viac tazsich predmetov... ak chces pocut aj nieco negativne a chces sa nechat odstrasit tak napis spravu ... priznam sa, patrim k tym podpriemernym, tak si viem pekne ponadavat na skolu... ale uz som v tretiaku ... co sa tyka uplatnenia tak nasa skola a konkretne aj fakulta je na tom dobre...
v pohode, konkretne predmet IT (informacne technologie), kde sa ucia zaklady C++, je uplne v pohode. su tam sice aj nejake "horsie" predmety ako napriklad nauka o materialoch a pre mna aj napriklad zaklady manazmentu, ale urcite sa da ta skola zvladnut lahsie ako napriklad nejaka FIITka
co som pocul porovnania od inych ludi, tak tento odbor (AIA) je vraj z tych lahsich... no neviem...
ja som chodil presne na ten istý odbor na MTF a na fyzike som zhorel ako papier. ale tak doplatil som na to že prvý rok som odflákal a druhý sa už všetko ťažko dobiehalo.
každopádne s fyzikou mal problém kadekto, aj naozaj šikovné a kockaté hlavy.
ja som nakoniec aj rád že ma vykopli (samozrejme že s odstupom času by som tam nešiel vôbec), druhú školu som si už vybral poriadne.
ale môj poznatok z tých dvoch rokov bol aj v tom že z tej informatiky sa naučíš jedno veľké hnedé a budú ťa drbať na úplne iných predmetoch. btw matika tam je celkom ľahká.
Ja som na manažmente a poznám kopu ľudí z informatiky a okrem pár predmetov sa to dá zvládnuť, ak máš základy z matky, fyziky a baví ťa PC technika nemal by byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
co som pocul porovnania od inych ludi, tak tento odbor (AIA) je vraj z tych lahsich... no neviem...
@majo to co mas za inteligentneho kamarata?
každopádne s fyzikou mal problém kadekto, aj naozaj šikovné a kockaté hlavy.
ja som nakoniec aj rád že ma vykopli (samozrejme že s odstupom času by som tam nešiel vôbec), druhú školu som si už vybral poriadne.
ale môj poznatok z tých dvoch rokov bol aj v tom že z tej informatiky sa naučíš jedno veľké hnedé a budú ťa drbať na úplne iných predmetoch. btw matika tam je celkom ľahká.