Nájde sa niekto, kto tento odbor študuje na STU, alebo by mi vedel podať nejaké konkrétnejšie informácie o priebehu štúdia, o náročnosti (hlavne tej chemie), velmi by mi to pomohlo
keď som študovala na ten fakulte, tie kozmetičky nám stále prišli také trošku, hm, dutejšie podľa mňa to mali pri skúškach trošku ľahšie, ale študovať museli!
študujem medicínsku chémiu na FCHPT,vraj najťažší odbor a M a F sú fakt neznesiteľné...no tej chémie sa neboj,na výžive ju máte ľahšiu...a od toho máš tam prednášky a cviká,prosemináre ...je tam vcelku mladý,prístupný kolektív,čiže ak ťa naozaj láka niečo týmto smerom,chémiu rozhodne neber ako prekážku...
Tak v prváku sa na chémii berie kompletne Anorganická chémia, to sú vlastne omáčky, sem-tam logické vyvodzovanie,ale dá sa to Fyzika je u nas 2 semestrálna ..čiže letný semester 1. roč a zimný 2. roč..neviem ako na výžive,to si popozeraj,ale veľa veci máme ako odbory spoločné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo ako to oni nazyvaju, bakalarsky studijny program typu B
Ja lutujem, ze som tam na tu skolu nesla, lepsie by to bolo ako to co studujem teraz, aj ked ktovie, kolko by som tam vydrzala