Niekto tu je na strojníckej fakulte na STU-čke ? Rozmýšlam si tam dať prihlášku, oplatí sa to, baví vás to tam a šli by ste tam znova ? ešte roozmýlšma aj nad stavebnou alebo FEI ale tam že je dosť programovania čomu by som sa rád vyhol
dost programovania je na fiitke. na feike je v prvom semestri programovania minimum a je velmi jednoduche. tam davaju zabrat skor logicke systemy a matika, o ekonomii nehovoriac. dodnes si pamatam na moj zapocet 4/15b. zapisal som a4 dvojharok od hora dolu z kazdej strany, vsetko spravne, no "nesiel som dost do detailov". no tak sa pojebte
@notme a ako v pohode to tam je ? na akom odbore si ? na feike ma by tak jedine zaújimal elektrika/e.technika, ln čo som počul že tam nonstop dávajú nejaké projekty robiť atď.
Jasom na strednej technickej povačšina informatika ale tú si teda moc nemusím ale čo sa týka cháapania s ňou problém nemám
@Merlon
Ja som na SJF STU , je to na tebe či sa ti to oplatí, ak chceš niečo dosiahnuť, tak si treba dávať vysoké ciele. Je tu ťažká fyzika a matika, ale to snáď asi na každom technickom smere. Čo sa týka strojárskych predmetov tam trošku haprovali gymnazisti, ale tí čo mali vôľu , tak to zvládli. Inak ako vášnivému strojárovi sa mi tu páči, pokiaľ sa rád učíš novím veciam, nebrániš sa samostatnému štúdiu (väčšinou každý deň po škole tak sa toho neboj určite ,
prídi sa pozrieť aj na DOD, na stránke školy je presný termín , je to budúci týždeň niekedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Jasom na strednej technickej povačšina informatika ale tú si teda moc nemusím ale čo sa týka cháapania s ňou problém nemám
Ja som na SJF STU , je to na tebe či sa ti to oplatí, ak chceš niečo dosiahnuť, tak si treba dávať vysoké ciele. Je tu ťažká fyzika a matika, ale to snáď asi na každom technickom smere. Čo sa týka strojárskych predmetov tam trošku haprovali gymnazisti, ale tí čo mali vôľu , tak to zvládli. Inak ako vášnivému strojárovi sa mi tu páči, pokiaľ sa rád učíš novím veciam, nebrániš sa samostatnému štúdiu (väčšinou každý deň po škole tak sa toho neboj určite ,
prídi sa pozrieť aj na DOD, na stránke školy je presný termín , je to budúci týždeň niekedy.