Ahojte, v apríli ma čaká jednodňová brigáda za ktorú dostanem 3,50€ na hodinu (12 hodín). V zmluve v dohode o brigádnickej práci študenta je však ale 3,50€ brutto. To mi ešte vážne, aj mne ako študentovi odvedú odvody? To koľko akože dostanem? ďakujem.
3.50, to co je za brigadu? vytieranie hajzlov? to uz vazne sa nehanbia zamestnavatelia take alamužne davat
a ano, je to v hrubom...vzdy sa udava v hrubom
3€ v čistom ak niekde dostaneš je to dobrá brigáda. Záleží aj od toho o čo ide... sťahovať za 3€ nie. Rozdávať letáky alebo byť na promo stánku ok. A je o umení nájsť si lepšie platenú robotu, ktorá je výhodná pre teba, vzhľadom na to čo preferuješ, vieš, na čo máš čas.... pomer práca/peniaze. Ale ten dodatok si dávaj na dlhodobejšie brigády... resp. tam kde ti najviac platia... inak sa to neoplatí ak je len na jeden den...
@zelinka za mojich cias sme davali bezne 2,80 brigadnikom a to bolo este viac jak vtedy priemer v studentskom servise 2.50 v ba som mal problem zohnat ludi aj za 3,60
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A sorry ale nevediet si zistit, kolko su dovody studenta?
a ano, je to v hrubom...vzdy sa udava v hrubom