Ja len tak, že tí, čo študujete v Trnave, kam sa chodíte baviť, kam sadnúť cez okná, nejake tajné typy na prijemne kaviarničky, kluby, nejaké zaujimavé akcie v blizkej dobe?
Momentálne si svoj vysokoškolský život moc neužívam,ale poradili mi klub RELAX je to pri novom internáte Trnavskej univerzity.Je to pizzerka a disco vraj je to to naj v meste
relax je poriadna stoka. fakt. bohuzial lepsia disco v tt nie je. inak my sme chodievali do Krusovic a do Maliny najcastejsie a najest sa do relaxu pri tescu. varili dobre a este mali aj sexi servirky. inak kulturne ci labuznicke vyzitie v tt nula cela nula. jedine co sa dalo bolo lacno sa najebat.
Mirage, Irish pub, Relax, Partizani, Čajka, nejake kaviarnicky na namesti (minimalne jedna, o ktorej viem. len si nepamatam nazov), Leviathan (spagety), Europa 2 point, Art Klub .......
a este som zabudol na irish pub. jeden z nsj podnikov v meste.... a pivo sessler.. capuju rovno v ich malom pivovare.
este by som rad spomenul mirage club. obcas su tam diskoteky, ale nic moc. stokarsky podnik. nalievaju tesco vodku.
za zmienku stoji aj cajka, chodia tam vacsinou studenti, ale tiez nic moc.. aspon mna to neoslovilo.
ako hovori @trtken zivot v trnave je mrtvy. vsetky disko podniky su nehorzane zumpy. jediny ako tak podnik na urovni je Partizani a Thalmeiner. do relaxu prosim nikdy nechod na disko ale najest sa tam je celkom ok
ehm, tiež sa pridávam k antirelax, tam choď jedine jesť/piť prosím Kam žiť to už tu je asi viacmenej všetko okrem jedného-Ten podnik + ešte by som pridala také oddychové-Leháro a čajovňa Fantázia :happy:
@dadley ked ides z kricku smerom do mesta, tak hned prva ulicka napravo...po nej pojdes stale rovno a zabocis dolava (inam sa ani zabocit neda slight_smile: a uz si v Leharu
@dadley a inak v tej ulicke je aj fiobe a tam je tiez celkom prijemne posedenie vonku..capuju tam plzna, fajn caj tam je a tak...a este u sesslera maju super pivo
njn keďže dochádzam často tam nechodím, Relax ma neoslovil ani ako disko klub a ani jedlom, raz mi tam dali pokazený drezing k pizza štangliam a cestou domov som ho vyvrátil :/ Ale keď si ideme niekde sadnúť, tak je to Čajka, taká overená klasika, ale tak časom prídeš sama nato čo sa ti tam bude pozdávať najviac
leharo, thalmeiner, ten podnik, čajka, partizáni, art klub ( v poslednej dobe mi to pride popadanko), kilowatt maju znova otvorit tam to bolo , pjekne ! mirage akurat tak na lacne opitie, a dobre jedlo je v maxe v tiame ! okinkova pizza na stefanikovej je tiez paradka na take rychle najedenie sa
Ten podnik, cajka a partizani a thalmeiner na ranajky
Dobre vinko, obsluhu a ceny maju u Matysaka vedla cajky.
Ale kacko neni az take mrtve, snazia sa a semtam sa tam daju najst nejake dobre koncerty alebo party. Teraz v oktobri bude le payaco a para, korben dallas a este nieco, co si nepamatam
mrtve to mesto na to, ze su tam 3 vysoké skoly ..po siestej tam je problem zivu dusu stretnút na ulici .... my sme zvykli do čajky chodit....a na pizzu sem tam do kitty .. na diske som tam bola asi 3x v europe2 či ako sa to volalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
» www.facebook.com/groups/29045632...
este by som rad spomenul mirage club. obcas su tam diskoteky, ale nic moc. stokarsky podnik. nalievaju tesco vodku.
za zmienku stoji aj cajka, chodia tam vacsinou studenti, ale tiez nic moc.. aspon mna to neoslovilo.
Dobre vinko, obsluhu a ceny maju u Matysaka vedla cajky.
Ale kacko neni az take mrtve, snazia sa a semtam sa tam daju najst nejake dobre koncerty alebo party. Teraz v oktobri bude le payaco a para, korben dallas a este nieco, co si nepamatam