ak sa niekomu nechce citat (lebo pubertom a detom a studentom sa nechce citat), tak to zhrniem - studenti nemaju pravo na nic, lebo su to hlupaci, co sa vystatuju tym, co im nepatri a zneuzivaju rodicov, nevazia si nic. A co je este alarmujucejsie, horna vekova hranica tejto skupiny sa kazdym rokom posúva o rok.
bolo by to fajn, lebo ucitelia by na sebe museli pracovat aby mali pracu.. niektori pridu, sadnu na lavicu, precitaju 5 viet ktore su v knihe, povedia: "spravte si poznamky" a hotovo
Bol by to prirodzený proces, v ktorom by sa vyčlenil odpad, ktorý by si vďaka svojej zlej povesti našiel prácu na iných školách možno tak za minimálnu mzdu a naopak by vyšvihol navrch kvalitných pedagógov, ktorí by si mohli vďaka referenciám pýtať o to vyšší plat.
Rating ucitelov je uplne bezna vec na zapade. Inak povedane, dojde komisia, ktora ohodnoti ucitela istou znamkou. Tychto navstev je hned niekolko, a napokon sa znamka spriemeruje. Ak ucitel nedosahuje pozadovanu kvalitativnu uroven, dostane padaka. Zazila som to v Anglicku.
vyberať si učiteľa by bolo pekné jebnuté. väčšina študentov by si vybrala takého učiteľa čo má slangovo povedané "u piči". Povedzme si úprimne, málo deciek chodí do školy s radosťou a preto aby sa niečo naučili. školu pretrpia a jediná možnosť ako sa niečo naučia je, že učiteľ sa snaží a dáva úlohy, skúša a vyžaduje od nich niečo. A presne takýchto učiteľov detičky nemajú rady. takže by si ich nevybrali a zostali by tupé a mali by u piči! môj názor!
@strangelady poviem ti to takto... minulý rok sme mali angličtinárku (maturujeme z nej a sme aj odbor z rozšírenou výučbou jazyka) .... absolútne žiadny rešpekt, každý si z nej robil srandu, dokonca aj učitelky sa na nej smiali, každú chvílu sme ju opravovali, chaos zmetok na hodine trieskali sme stoličkami etc...
absolútne nič sme sa nenaučili... mne je to jedno ale čo taký čo ich drbli na maturu z angliny a nemajú ani základy? a povedia im že majú chodiť na kurz?
tak kurva na čo sme šli na škollu zameranú na jazyky ( vyše hodín) keď sa máme hlásiť na jazykovky?
a nie všetci na jazykovky máme....
a navyše študovala ekonomiku tak nech ide do kancelárie....
@strangelady zmetená? prvé hodiny sme sedeli ako peny.... a je troška divné keď sa aj predstavý, zlou výslovnosťou "volám sa tak a tak, mám 42 rokov, bývam u rodičov a doposial som ešte nemala frajera"
ako ty by si si vážila a akceptovala učitelku čo trepe blbosti, ani za boha sa nedá opraviť a keď sa chceš s ňou o niečom poradiť že neviem to povie že "musíme ísť ďalej rychlo" a ak máš ešte ďalšie slovo začne hystericky ziapať...
chodí ale tie dve baby čo sa 8 rokov učili nemčinu čakali že škola splní čo slúbila a budú maturovať z nemčiny...na iných školách je to klasika
hej? , tak nech takýto ludia ničia iných ludí dobre? ...
ako ja nehovorím že nech si žiaci vyberajú učitelov... ale takýto je môj osobný názor že nemajú takýto ludia to učiť.... a ja neriadim ich platy! podla mňa je učiteľstvo najdôležitejšie povolanie, ale ja im platy nezdvihnem!
Proti? niektorí idioti by nemali mať právo na výber. keďže niektorí pindajú na niekoho na koho vôbec nemajú právo pindať, naopak mali by si vážiť čo pre nich robí. svojim výberom by si niektorí "inteligenti" v konečnom dôsledku skôr uškodili
Pre: keď je ten učiteľ neschopný alebo mu na tom nezáleží. niekedy fakt nevedia učiť. a taký je načo ? ja by som akože rada zmaturovala len by to chcelo niekoho kto učiť VIE
@27 to by bolo super. aj oni by mohli mať nejaké práva. za predpokladu ze by to nebol debil a zeby nevyberal podla nespravnych kriterii
súhlasím s @strangelady dnešná mládež nemá vôbec rešpekt k učiteľom, čo má za následok často ich rezignáciu, lebo to proste nemá zmysel.
Veľa známych mám učiteľov a stačí mi keď mi porozprávajú jeden svoj deň s touto našou mládežou.
Sory, ale vôbec nič si nevážite a keď vám ešte niekto niečo povie tak pravdaže on je ten zlý.
My keď sme robili bordel, tak sme dostali od učiteľa jedno zaslúžené zaucho a bol pokoj a ani vo sne nás nenapadlo sa doma sťažovať, lebo sme si boli vedomý že sme si to zaslúžili. A poriadok a rešpekt bol na školách 100x väčší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
najdete ich tu: » www.birdz.sk/webka/xhtml/blo...
ak sa niekomu nechce citat (lebo pubertom a detom a studentom sa nechce citat), tak to zhrniem - studenti nemaju pravo na nic, lebo su to hlupaci, co sa vystatuju tym, co im nepatri a zneuzivaju rodicov, nevazia si nic. A co je este alarmujucejsie, horna vekova hranica tejto skupiny sa kazdym rokom posúva o rok.
Taký rating učiteľov nie je zlý nápad.
Argumenty proti: chaos vo vytváraní rozvrhov, niektorým učiteľom by hrozila strata práce...
NECHAPEM, preco by sa mal ucitel za ten skutocne mizerny plat snazit a pracovat ako vcelicka.
Oni totiz vzdy cely vecer myslia len na to, ako by mohli ucivo spravit prijatelnejsim a zabavnejsim -.-
Kazdy jeden pozemstan, ktory zije realisticky, pracuje iba tak, ako musi. Tak nechapem, co cakate.
Navyse, ked vidim, ako strasne jebnuto sa ziaci spravaju, byt tak ucitelom, ponorim hlavu do octu na 3 minuty kazdemu ziakovi.
Proste furt sa do vsetkeho bude picovat
@lawey jasne, a ked sa robotnikovi nepaci, ze je robotnik, nepripravoval sa na to cely zivot a nenaplna ho to, tak ma podat vypoved alebo co?
absolútne nič sme sa nenaučili... mne je to jedno ale čo taký čo ich drbli na maturu z angliny a nemajú ani základy? a povedia im že majú chodiť na kurz?
tak kurva na čo sme šli na škollu zameranú na jazyky ( vyše hodín) keď sa máme hlásiť na jazykovky?
a nie všetci na jazykovky máme....
a navyše študovala ekonomiku tak nech ide do kancelárie....
a veľa takých je....
Ale zas ani keby sa mi pri ponoreni napr do oci dostal, nebola by som moc nadsena
Nemyslis trosku, ze bola zmatena z toho, jak ste sa spravali?
Naco chodi clovek bez zakladov na skolu zameranu na jazyky? O.ô
Predsa ak sa to chce naucit, pojde na tu jazykovku, alebo ma internet, cezen sa da naucit dost.
Kancelarie su preplnene, nevidis? Potom mi daj vediet, ako si si po vyske nasla hned suprer zamestnanie.
ako ty by si si vážila a akceptovala učitelku čo trepe blbosti, ani za boha sa nedá opraviť a keď sa chceš s ňou o niečom poradiť že neviem to povie že "musíme ísť ďalej rychlo" a ak máš ešte ďalšie slovo začne hystericky ziapať...
chodí ale tie dve baby čo sa 8 rokov učili nemčinu čakali že škola splní čo slúbila a budú maturovať z nemčiny...na iných školách je to klasika
hej? , tak nech takýto ludia ničia iných ludí dobre? ...
ako ja nehovorím že nech si žiaci vyberajú učitelov... ale takýto je môj osobný názor že nemajú takýto ludia to učiť.... a ja neriadim ich platy! podla mňa je učiteľstvo najdôležitejšie povolanie, ale ja im platy nezdvihnem!
a nemôžu sa vyhovárať, že zlí rodičia a škola a systém ich mučia.....
Pre: keď je ten učiteľ neschopný alebo mu na tom nezáleží. niekedy fakt nevedia učiť. a taký je načo ? ja by som akože rada zmaturovala len by to chcelo niekoho kto učiť VIE
@27 to by bolo super. aj oni by mohli mať nejaké práva. za predpokladu ze by to nebol debil a zeby nevyberal podla nespravnych kriterii
@15 súhlas
Veľa známych mám učiteľov a stačí mi keď mi porozprávajú jeden svoj deň s touto našou mládežou.
Sory, ale vôbec nič si nevážite a keď vám ešte niekto niečo povie tak pravdaže on je ten zlý.
My keď sme robili bordel, tak sme dostali od učiteľa jedno zaslúžené zaucho a bol pokoj a ani vo sne nás nenapadlo sa doma sťažovať, lebo sme si boli vedomý že sme si to zaslúžili. A poriadok a rešpekt bol na školách 100x väčší.