Ahojteee.
Prosim,prosim potrebujem poradiť ohľadom ubytovania STU.
Nastupujem do prveho ročnika,ako minuloročny maturant.
Podavala som si žiadosť o ubytovanie už navnejšie,no koncom jula bolo vyhodnotenie,že su už intraky pridelene.No ja sa v poradovniku
3. kolo rezervácií: od 2014-08-02 00:00:00 do 2014-08-09 23:59:59
schvaľovanie rezervácií a prideľovanie izieb (budúci prváci po zápise na štúdium) zrejme patrím tu
tak je ešte možné, že po zápise, ak si ho ešte nemala, ti bude ubytovanie pridelené a následne si rezervuješ nejakú izbu,... neviem ako to funguje teraz, ja už som mala izbu o takomto čase myslím, ale to som už asi aj mala po zápise... každopádne, skôr sa spýtaj pri tom zápise študijnej referentky, tie majú odpoveď na všetko...
intrák dostaneš iba v prípade, že by všetci tohtoroční maturanti dostali, keďže si minuloročná, si v poradovníku až za nimi, to moc veľkú šancu nemáš...veď si pozri, koľko tohtoročných maturantov ešte stále intrák nemá (možno ich je tento rok menej)
daria.vrecnikova@stuba.sk ked sa riesi ubytovanie tak iba s nou. skus si v asie : ,,ludia na STU,, ju vyhladat a asi ta bude tel.cislo a popytaj sa jej. Ona aj sidli na nejakom intraku a kamoska ktora nedostala intrak a surne nieco potrebovala na byvanie tam nabehla, ale az pocas roka a akurat mala nejaku volnu izbu ktoru jej hned dala.mozno by sa aj tebe postastilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
schvaľovanie rezervácií a prideľovanie izieb (budúci prváci po zápise na štúdium) zrejme patrím tu