Ahojte, ak sú tu nejakí študenti UPJŠ, chcem sa opýtať, či idete na to slávnostné otvorenie o 11:00. Myslím, že to nie je povinné, aspoň nám to nikto nepovedal, ale že či by sa tam malo ísť alebo tak
oni so vsetkym pocitaju, napr ako s predmetov uvod do studia prirodnych vied. ja som ho uz mal zapisany aj ked som ho nechcel/nepoziadal. Mali ho dat na vyber ze si ho mozete zapisat.
britské a americké štúdia - filozofia hej hej, viem, že je povinné až vyučko po 13:00, len som nevedela, ako s tým ceremoniálom, tak som rada, že tam netreba ísť :-S
@kat2712 pre mna bolo extremne nezazivne ucit sa Functions of language, foneticku transkripciu, morfologiu, level of syntax a podobne... prave som pohladal svoje ucebne materialy, za prvy semester asi 7 kg A4 papierov
@kat2712 ak by si sa chcela nieco opytat alebo by ti bolo nejasne pocas skoly, kludne mi napis, v ramci moznosti sa pokusim ti pomoct kedze viem aky som bol z toho celeho zmäteny a najma pocas prvych dvoch tyzdnov
@pawuk jasne, to chapem, mna to nebavilo uz na strednej, ked som sa v podstate nic nove neucila, len opakovala gramatiku zo zakladky ako idiot :ble: ale tesim sa na britsku a americku literaturu to je mile, dakujem, urcite to vyuzijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov