ahojte, tento rok začínam chodiť na vš do čiech, chcela by som sa teda spýtať študentov študujúcich v čechách ako riešili napr. bankový účet- oplatí sa/neoplatí? akú banku a tak..a tak isto telefón- paušál/kredit, ktorá sieť..či sa náhodou nedozviem nejak
mobil este nemam vybaveny lebo som kak, ale banku mam ucet vo fio banke, kde mam zrobeny len jeden ucet ale dve cisla uctu-jedno slovenske jedno ceske takze ak mi manka posle penaze na ucet slovenskeho cisla prerataju sami automaticky do czk a neplati za prevod do ceska atd. tiez na intrak som musel mat ucet zalozeny v cz a tento vyhovuje cize nemam dva ale len jeden, toolko odomna.. este vlastne o2 ma teraz ejaku akciu z volas v cechach ako na sk ale to nevim lebo mam orange yebnuty
Neviem preco by sa ucet neoplatil ked je zadarmo, ja mam v ceskej sporitelni a v csob ale tu csob uz nevyuzivam. Operatori su tam kurvy vsetci, mala sok najprv pausal od o2 a neuveritelne sa to neoplati, maju tam ovela vyssie ceny ako na slovensku a nevyhodnepausaly. Potom som mala kredit od vodafone, ceny tiez vysoke ale aspon som neplatila milion kazdy mesiac. No ale teraz ked slovenske o2 zrusilo hranice si uplne rusim ceske cislo, preniesla som si slovenske cislo do o2 a hrozbe sa tesim ze uz budem mat len jeden mobil
ucet vo fio.. sice pomenej bankomatov, ale da sa.. a cesku simku po roku este stale nemam ..ale ti operatori su tu strasni zdieraci.. a tie banky tiez, az na tie "internetove"
tá česká ČSOB-čka mi len nervy žere!!! ale to až teraz začala, keď som tam prestala žiť! inak bola ok...a nechala by som si o2 slovenské, keďže to stojí rovnako ako na slovensku
český účet ČSOB(kebyže ho nemám kvôli škole,tak okamžite ruším a idem odtiaľ do prdele,milión 500 poplatkov a neviem akých sračiek,detto ako slovenská ČSO
a inak čo sa týka mobilu,tak odporúčam simku od T-mobilu, tuším kaktus sa to volá. Ja mám ešte Studentfone od Vodafone,ale tiež to nie je nič moc.
@kushi čo je zač ten kaktus? ja som nad tým uvažovala lebo som to dostala k nejakému inému výrobku ako darček, ale myslela som si, že to je samostatný operátor..
ucet neviem ... ale O2 je fajn .. ja som teraz bola v Cechach a volania, sms aj internet mi fungoval presne tak, ako na slovensku ... Tak to mozem len odporucit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a inak čo sa týka mobilu,tak odporúčam simku od T-mobilu, tuším kaktus sa to volá. Ja mám ešte Studentfone od Vodafone,ale tiež to nie je nič moc.