Ahojte, máte niekto skúsenosti so študentskou pôžičkou poskytovanou Fondom na podporu vzdelávania ? Príde mi to ako dobrá možnosť využiť to nakoľko úroková miera nie je až taká zlá ...Viete o tom niekto niečo ? dobré aj zlé Budem vďačná za všetky názor
ahoj, ja som si minulý rok zobrala, dostala som, dokonca aj moja sestra, tak neviem podľa čoho to ľudom uznávajú. treba si to vybaviť do októbra, len blbosť je, že peniažky dostaneš až vo februári. ak ich však nechceš priamo využiť cez akademický rok(na privát alebo podobne) tak ti to asi môže byť jedno spláca sa až po škole, môj brat si ju tiež zobral a po doštudovaní nemal hneď robotu, tak mal tuším 5 alebo 10 eur platiť mesačne a hneď ako si našiel robotu, tak si to zvýšil na 50eur a má to dávno splatené
Ja som ju mala, tlaciva som mala z netu v skole mi to potvrdili a poslali... len dost dlho trvalo kym peniaze prisli. Myslim ze az v druhom semestri teda jeho zaciatkom.... splacat sa to zacina az po ukonceni skoly a o tom ti moc povedat neviem lebo este idem chodit do skoly aj ked inde... akurat potom treba pozerat maily ak si o nu poziadas a aj po skonceni rocnika lebo potrebuju doklady ci este budes chodit do skoly a tak
Babeny a ak sa smiem opýtať ste v HN alebo máte veľa súrodencov ? to sú hlavné kritériá, týchto uprednostňujú, tak ja ani neviem či mám vôbec šancu dostať tú pôžičku nakoľko nepoberám ani hmotnú núdzu ani nemám veľa súrodencov
Ja som to využil tiež nie som v HN a mám súrodencov, podľa mňa ju dajú 90% žiadateľom, lebo z okolia každý kto si ju vybavoval, ju aj dostal. Je tam smiešny úrok, spláca sa až po škole, aj to nejakých 14 eur tuším Ak máš možnosť, využi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
to vazne sa dostáva az vo februári? a ja som ratala s tým ze uz v novembri by som ich mohla mat