chcem sa spýtať ľudí čo sú viacejmenej zbehlý v BA na otázku riešenia bývania pre študenta počas letných mesiacov . Viem že možností je veľa ... som vš študent hľadám čo najlacnejšie bývanie počas letných mesiacov v BA ..
no toto by som aj ja chcela vedieť, napríklad. som síce z BA, ale vraciam sa zo školy na prázdniny a všetko, čo najviac nechcem, je bývať u mamy. ale v bratislave sú strašne drahé nájmy. najlepšie je asi ísť partia kamošov a prenajať si nejaký byt na periférii. alebo pozrieť iné intráky, napríklad Mladá garda. na Svätoplukovej (AS Mlynské Nivy) je nejaké učilište s intrákom, tiež sa tam dá ubytovať... ach. život je kurva a hlavne v Bratislave...
inak keby si pouzil trochu intuicie a logiky, tak spravis postup:
1. najdem si VS v BA - » www.portalvs.sk/sk/mesto/bratis...
2. Ku kazdej skusim google search na "internat *meno VS*" (alebo studentsky domov)
3. pozriem si na stranke (ako napr. tej vyssie uvedenej STU) ake su internaty a rozkliknem, alebo hladam zas cez google uz konkretny internat podla nazvu ci nema webstranku, alebo kontakt a tam zavolam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.stuba.sk/sk/studentov/st...
inak keby si pouzil trochu intuicie a logiky, tak spravis postup:
1. najdem si VS v BA - » www.portalvs.sk/sk/mesto/bratis...
2. Ku kazdej skusim google search na "internat *meno VS*" (alebo studentsky domov)
3. pozriem si na stranke (ako napr. tej vyssie uvedenej STU) ake su internaty a rozkliknem, alebo hladam zas cez google uz konkretny internat podla nazvu ci nema webstranku, alebo kontakt a tam zavolam
Pentagon tam to žije