Ahojte.Chcela by som sa takto dopredu popýtať,ako je to s ubytovaním v BA.Či sa viac oplatí bývanie na byte so spolubývajúcimi,keby si zoberieme nejaký štyria byt.-jednak súkromie,pohodlie..zdá sa mi to lepšie a aj cenovo by to nebolo nejaké horibilné.Čo
ide o to, co tebe viac vyhovuje. bytom to tiez nemusis vzdy uplne vyhrat, ide o lokalitu, ludi atd.
ja som byval na intraku rok a potom 2 na dlhacoch a napriklad tam som bol spokojny. len cena bola dost meh, za lampasacky 2izbovy + kuchyna typek pytal 600e a vyjebavalo nam tam elektrinu dost casto.
Ja som byvala naopak - najprv par rokov na byte a teraz som na intraku a uz som rada ze som tam...intrak je proste intrak, to treba zazit (ak je slusny).
rozmyslam, ci som nejaky vzacny exemplar nenarocneho cloveka alebo co, ale "rozhegana skrina to vobec a doniest si vsetko z domu, tak to dovidenia" ma rozosmialo prosim, nechod na intrak, zomries tam
máááááááária,nestrašte ma s tými intrákmi,takýmto štýlom budem heno v karavane spať pred školou.Ja viem,že intrák je intrák ale ja potrebujem klud.Ráno vstať umyť sa,spraviť si musli na raňajky kávička,klud..a nie aby som hodinu klopkala na dvere zaplesnenej kupelňe aby som si mohla zuby umyť..ja viem,že ani bytom nič nevyhrám ale pokial,by som mala ludí s ktorými by som si sadla a nenechávali by kelímky od jogurtov pod vankúšmi a nohavičky zavesené na klučkách,tak to berem.Aspoň len pre tú vaňu a kuchynku.
a co sa tyka tvojho problemu tak by som ti poradil vyskusat intrak. mozno sa ti to zapaci. a ak nie tak jednoducho sa odstahujes na privat. opacne to moze ist tazsie. ja som intrakovy zivot nezazil a vzdy som chcel...ale kedze byvam v meste kde studujem tak sa neda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som byval na intraku rok a potom 2 na dlhacoch a napriklad tam som bol spokojny. len cena bola dost meh, za lampasacky 2izbovy + kuchyna typek pytal 600e a vyjebavalo nam tam elektrinu dost casto.
skus spinkaj.sk
aaa inak ked to veru porovnam so zilinskymi intrakmi, tak to je alfa a omega
Blava je : » sk.wikipedia.org/wiki/Blava... :ehm:
a co sa tyka tvojho problemu tak by som ti poradil vyskusat intrak. mozno sa ti to zapaci. a ak nie tak jednoducho sa odstahujes na privat. opacne to moze ist tazsie. ja som intrakovy zivot nezazil a vzdy som chcel...ale kedze byvam v meste kde studujem tak sa neda