Keď som bol ešte malý, spolužiak doniesol do školy akúsi pevnú látku, ktorú keď zapálil v rukách, nepálila ho. Vedeli by ste povedať, čo to mal? Dnes už nie som s í v kontakte, čiže sa ho opýtať neviem. Hľadal som chvíľu o tom na internete, ale všade mi t
Ja si pamätám že ako malý jeden chlapec mal veľa Pepa (ak sa to tak volalo bo už nepamätám) a sme to nalamali na malé kusky a zapálili a sa s tým bavili.. dakedy to aj fajne zapálilo ale nikdy sme nemali pľuzgiere z toho ani nič.. proste len akoby horúce to bolo ale nie tak žeby to bolelo
@4 No ak to bolo bielej farby a vyzeralo to niečo ako polystyrén alebo krieda...tak hej...bolo to pepo...
Tiež sme si to prehadzovali z ruky do ruky...a proste vôbec to nepálilo...
@obliviate@torpedo08 šak som pisal že to aj pálilo ale nepopálilo a zrejme to nepálilo až tak moc keď som bol vtedy ešte možno 8 ročný a bavil sa s tým daktorý to zapaľovali a aj koničkovali s tým
@torpedo08 ja neviem jaký to ma spisovný názov ale proste od malička volám (ja aj všetci koho poznám) to kopanie s loptou jak ti nepadne na zem a vkuse len kopeš proste napr kopneš jednou nohou do vzduchu pred tým než padne nazem do nej kopneš druhou a tak dookola neviem jaky to ma spisovný názov mi to voláme koničkovanie alebo koníčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tiež sme si to prehadzovali z ruky do ruky...a proste vôbec to nepálilo...
ale inak som pocul ze je nejaky taky kuzelnicky ohen co tiez nepali